LomarengasLomarengas

Loviisan majoitus – 6 upeaa viihtyisää kohdetta

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Loviisan majoitus pitää sisällään viehättäviä sekä persoonallisia kohteita ja voit löytyy monipuolisia vaihtoehtoja kaupungista, olitpa liikkeellä sitten lasten kanssa tai kaveriporukalla.

Tässä muutama erinomainen vaihtoehto, kun etsit sopivaa Loviisan majoitusta.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaita Loviisan hotelleja

Perinteiset hotellit Loviisassa ovat tietenkin hyvä vaihtoehto loman majapaikaksi.

Loviisasta löytyy kiehtovia ja laadukkaita hotelleja, jotka ovat tässä:

1. Hotelli Uninen Loviisa

Hotelli Uninen Loviisa

Hotelli Uninen on viihtyisä Loviisan hotelli, jonka sijainti on erinomainen, sillä majoituskohde sijaitsee vain noin kolmen minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta.

Keskustan ravintolat ja suosituimmat Loviisan nähtävyydet ovat kaikki kävelymatkan päässä hotellista.

Huoneita on saatavilla eri kokoisina ja Hotelli Uninen Loviisassa tarjoaa tilavat perhehuoneet.

Huoneista löytyy:

  • Minijääkaappi
  • Mikroaaltouuni ja vedenkeitin
  • Langaton WiFi-yhteys
  • Televisio

Hotellista löytyy ravintola Fresno, jossa on tarjolla sekä lounasta, että illallista. Kun kaipaat huoletonta ja viihtyisää Loviisan majoitusta, on Hotelli Uninen erinomainen vaihtoehto.

2. Ulrikanhovi

Ulrikanhovi, Loviisa

Alle kahden kilometrin päässä satamasta löytyy tämä erinomainen Loviisan hotelli. Hotelli sijaitsee kauniissa puutalossa ja sen huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja.

Asukkaiden käytössä on jaettu kylpyhuone sekä keittiö. Keittiöstä löytyy jääkaappi, mikroaaltouuni ja vedenkeitin.

Huoneita on saatavilla yhden hengen, kahden hengen ja neljän hengen huoneissa. Majoituskohteessa on langaton nettiyhteys sekä tv-lounge tila, jossa viettää aikaa.

Myös tämä Loviisan majoituspaikka on lähellä kaupungin nähtävyyksiä. Esimerkiksi Loviisan kirkolle on noin 20 minuutin kävelymatka.

Upealle Ehrensvärdin luontopolulle voi lähteä kävelemään aivan hotellin vierestä. Kun kaipaat rauhaa ja laatua, on tässä hotellissa yöpyminen Loviisassa erinomainen vaihtoehto.

Artikkeli jatkuu alla
HintaopasHintaopas
Artikkeli jatkuu...

3. Hotelli Zilton

Hotelli Zilton, Loviisa

Tämä Loviisan hotelli löytyy aivan kaupungin keskustasta, jossa on yhdeksän viihtyisää huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, joko ammeella tai suihkulla varusteltuna. Osassa huoneita on myös oma parveke.

Tämä Loviisan majoitus on hyvä vaihtoehto aikuisille, jotka kaipaavat viihdettä loman ajaksi. Hotellissa järjestetään nimittäin karaokea ja toisen kerroksen ravintolassa esiintyy usein artisteja.

Kesällä voit nauttia ruokaa ja juomaa terassilla.

Loviisan majoitus tarjoaa myös mökkejä ja loma-asuntoja

Loviisasta löytyy myös erinomaisia mökkejä ja loma-asuntoja, jotka ovat loistavia vaihtoehtoja, kun etsinnässä on edullinen majoitus Loviisassa. Ne sopivat varsinkin omatoimista majapaikkaa etsiville.

Tässä vielä muutama hyvä Loviisan mökki ja loma-asunto:

4. Willa Björksten

Willa Björksten, Loviisa

Loviisan majoitus Willa Björksten viettelee kauniilla ja maalaisromanttisilla huoneilla sekä erinomaisilla lähialueen palveluilla. Näistä majoitusyksiköistä löytyy huoneita, joissa on joko oma kylpyhuone tai se on jaettu muiden huoneiden kanssa. Joissakin huoneissa o myös oma keittotila.

Leirintäalueelta löytyy lisäksi grillausmahdollisuudet ja uimaan pääsee Willa Björkstenin yksityisellä rannalla.

Kohde sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Svartholman merilinnoituksesta.

Willa Björksten sijaitsee Loviisa Campingin alueella. Loviisan majoituskylän alueella voi majoittua myös asuntovaunulla ja leirintäkeskuksessa on telttapaikkoja.

Artikkeli jatkuu alla
LomarengasLomarengas
Artikkeli jatkuu...

5. Villa Baumgartner

Villa Baumgartner, Loviisa

Vain viiden minuutin päästä Loviisan keskustasta löytyy tämä viihtyisä majoituskohde. Villa Baumgartnerista löytyy keittiöllä varustellut huoneistot, joissa on lisäksi oma oleskelualue ja ruokailutila. Jokaisesta yksiköstä löytyy lisäksi kylpyhuone suihkulla.

Tämän majoituksen lähellä on ruokakauppa ja leikkipuisto. Lähellä pääsee pelaamaan myös tennistä.

6. 1800´s Townhouse

1800´s Townhouse, Loviisa

Loviisassa yöpyminen onnistuu myös todella romanttisessa, vanhassa 1800-luvun kaupunkitalossa. Talo on sisustettu antiikkihuonekaluin ja voit nauttia tässä majoituskohteessa myös oman puutarhan rauhasta. Talosta löytyy hyvin varusteltu keittiö sekä kylpyhuone. Viihtyisyyttä lisäävät televisio sekä grillausvälineet.

Loviisan keskustaan on vain 500 metrin matka.

Loviisan majoitus on kauttaaltaan varsin laadukasta ja edullista. Pääset nauttimaan keskustan palveluista, halusitpa majoittua perinteisessä hotellissa tai viihtyisässä loma-asunnossa.

Ei siis muuta, kuin lomalle Loviisaan!

Pidä mielessä myös Strömforsin ruukki, josta on vain 20 minuutin ajomatka Loviisaan.

Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Loviisan majoitus kartalla

LomarengasLomarengas

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll