LomarengasLomarengas

Tampere

Tampere on viehättävä kaupunki, jonne voi suunnata läpi vuoden. Suomen toiseksi suurimmasta kaupunkikeskuksesta löytyy runsaasti historiaa, kulttuuria sekä viihdykettä ihan koko perheelle.

Näsijärven ja Pyhäjärven rannoilla sijaitseva kaupunki on ollut merkittävässä asemassa Suomen historiassa. Tampere on ollut tärkeä teollisuuskaupunki ja vierailu esimerkiksi Finlaysonin vanhoissa tekstiiliverstaissa kannattaa.

Suurten punatiilisten teollisuushallien seinien sisältä löytyy nykyisin runsaasti mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, aina ravintoloista pieniin putiikkeihin.

Artikkeli jatkuu...

Tampereen rikkaasta historiasta kertoo lisäksi kaupungin runsas urheilutausta. Urheilun ystävät viihtyvät taatusti kaupungissa, sillä lomalla voi seurata vaikkapa SM-Liigassa pelaavien Ilveksen ja Tapparan otteita, ihastella jalkapalloa Tampere Unitedin matkassa tai viihtyä koripallo-ottelussa Tampereen Pyrinnön pelissä.

Jos taas kaipaat enemmän kulttuuria, on Tampereelle runsaasti tarjottavaa. Kaupungin teatterit ovat nimittäin Suomen vanhimpia taidelaitoksia. Tampereen Työväen Teatteri ja Tampereen teatteri tarjoavat mielenkiintoisia esityksiä läpi vuoden. 

Tapahtumat eivät lopu Tampereelta kesken. Kesäkuukausina kaupungin kadut täyttyvät useista erilaisista tapahtumista, aina Blockfest-festareista Tampereen sävel-tapahtumaan. Lisäksi vuosittain järjestetään elokuvafestivaalit ja joulun aikaan Tampeen kaupungin torilla sekä hienoissa kirkoissa on runsaasti erilaisia tapahtumia ja esityksiä.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Tampere tarjoaa laadukasta viihdettä kaikenikäisille 

Tampereelle voi lähteä koko perheen kera tai lomalle aikuisten kesken. Lapsiperheet ja lapsenmieliset rakastuvat taatusti yhteen Suomen parhaimmista huvipuistoista. Tampereelta löytyvä Särkänniemi on täynnä hauskaa tekemistä kesäkuukausina. 

Kaupunki tunnetaan myös lukuisista museoistaan. Tampereella voi tutustua Museokeskus Vapriikin arvostettuihin näyttelyihin, vierailla Posti- tai Poliisimuseossa sekä tuulettaa Suomen menestykselle Suomen Jääkiekkomuseossa.

Tampere tarjoaa lisäksi monipuolisia ruokailumahdollisuuksia ja kaupungista löytyy lukuisia arvostettuja ravintoloita. Tähän päälle vielä laadukkaat majoitusvaihtoehdot, niin Tamperetta voi suosiolla kutsua yhdeksi maamme viihdyttävimmistä lomakohteista. 

Kun siis kaipaat monipuolista ja viihdyttävää kohdetta kotimaassa, ota suunnaksi Tampereen kaunis kaupunki!

Kotisivut: https://www.tampere.fi/

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll