LomarengasLomarengas

Saariselän hotellit – 5 valintaa majapaikaksi

Lapin lumoa voi lähteä ihastelemaan läpi vuoden. Onnistuneen, rentouttavan ja laadukkaan matkan takaavat Saariselän hotellit.

Erinomaiset majapaikat tarjoavat sopivan sekoituksen luksusta ja rentoutumista. Hotellit Saariselällä hemmottelevat niin kaverien kanssa matkaavia, että perhelomalle lähteviä.

Esittelemme alempana parhaat Saariselän hotellit.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat Saariselän hotellit

Hotelli Saariselän keskustassa varmistaa, että pääset nauttimaan rinnekeskuksen palveluista helposti ja kätevästi. Tunturihotellit ovat mukava keinoa lisätä lomaan luonnossa seikkailemista, että hotellin palveluista nauttimista.

Tässä muutama erinomainen Saariselän hotelli:

1. Star Arctic Hotel

Star Arctic Hotel, Saariselkä

Tunnelmallinen Saariselän majoitus hotellissa järjestyy Star Arctic Hotellissa. Kauniin hotellin huoneissa on tunnelmalliset isot ikkunat, joista voi ihastella viehättävää tunturimaisemaa.

Huoneista löytyy:

  • Oma kylpyhuone
  • Taulu-TV
  • Kahvin- ja vedenkeitin

Osassa huoneista on myös oma oleskelualue. Huoneita löytyy perhehuoneina, joten voit yöpyä hotellissa isommallakin porukalla.

Hotellista löytyy lisäksi erinomainen ravintola ja lähistöllä on myös hiihtovälinevuokraamo sekä suksivarasto.

Star Arctic Hotel tarjoaa myös iglumajoitusta.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Holiday Club Saariselkä

Holiday Club Saariselkä

Pohjoismaiden pohjoisimpiin kylpylähotelleihin kuuluu erinomainen Holiday Club Saariselkä. Kylpylähotellissa pääsee nauttimaan kylpylän tunnelmasta, jonka allasosasto tarjoaa todella hyvät palvelut. Kylpyläosastolta löytyy useita saunoja sekä altaita erilaisine hoitoineen.

Lisäksi voit nauttia kylpylän yhteydessä olevan spa-osaston palveluista. Sieltä löytyy niin kasvohoitoja, että meikkauspalveluita.

Tämän Saariselän hotellin majoitusvaihtoehdot tarjoavat lisäksi valinnanvaraa. Voit yöpyä peruslaadukkaissa kahden hengen huoneissa sekä hieman hienommissa sviiteissä, jotka lisäävät mukavasti luksusta esimerkiksi romanttiseen lomailuun.

Holiday Club Saariselän hotellin majoitusvaihtoehtoihin kuuluu lisäksi perhehuoneita, ja lapsiperheitä viihdyttää myös aivan hotellin lähellä oleva Angry Birds Park.

Sokos hotellit Saariselällä tarjoavatkin tuttua laatua ja hotelli on erinomainen ja helppo valinta matkalaisille.

3. Santa’s Hotel Tunturi

Santa’s Hotel Tunturi, Saariselkä

Kun kaipaat rauhallista hotellia Saariselältä, suuntaa Santa´s Hotel Tunturiin. Aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä oleva hotelli on todella viihtyisä. Voit nauttia tunturihuoneiden lisäksi hotellin saunatiloista. Saunomaan pääsee myös omassa huoneessa, sillä osassa huoneista on oma sauna. Joistain huoneista löytyy myös parveke.

Hotellista löytyy varsin hyvä ravintola, jossa voi herkutella paikallisilla makuelämyksillä. Tämän lisäksi tekeminen ei hotellissa lopu kesken.

Saariselän Santa´s Hotel Tunturin palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Biljardipöytä
  • Lautapelejä
  • Tikkataulu
  • Moottorikelkkasafarit
  • Uororekiajalut
  • Lumikenkäretket
Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

4. Lapland Hotels Riekonlinna

Lapland Hotels Riekonlinna, Saariselkä

Saariselän majoitusta tarjoaa myös Lapland Hotels Riekonlinna, joka on noin 500 metrin päässä kylän keskustasta. Hotellin sijainti on keskeinen erilaisten harrastusten osalta ja sen ympäristö on mukavan rauhallinen rentoutumiseen.

Hotellin palvelut ovat erinomaiset, sillä pääset nauttimaan asiakassaunasta, ravintolan palveluista sekä mukavan baarin tunnelmasta.

Monet Saariselän hotellit tarjoavat erilaisia majoitusvaihtoehtoja, eikä Lapland Hotels Riekonlinna tee tähän poikkeusta. Voit nimittäin yöpyä hotellin eri huoneissa tai vuokrata isomman huoneiston käyttöösi.

Huoneistot ovat erinomainen valinta esimerkiksi perheille tai isomman kaveriporukan kesken lomaileville.

5. Saariselkä Inn Majatalo Panimo

Saariselkä Inn Majatalo Panimo

Jos haussa on Saariselän keskustan hotelli, niin voit yöpyä Saariselkä Inn Majatalo Panimossa. Hotellissa pääsee nauttimaan viihtyisien huoneiden lisäksi ravintolan ja baarin tunnelmasta.

Kaikki huoneet ovat varsin hyvin varustellut ja niistä löytyy televisio, työpöytä, vedenkeitin sekä oma kylpyhuone.

Pubissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja asukkaille on saatavilla tarjouksia lähistön aktiviteetteihin.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Löydä halvat hotellit Saariselältä

Saariselän hotellitarjoukset ovat paras keino nauttia edullisesta hotellitarjonnasta. Löydät erilaisia tarjouksia helposti netistä.

Tarjouksia on usein saatavilla niin sesonkiaikaan, että niiden ulkopuolella. Tärkeintä on olla ajoissa liikkeellä, sillä Saariselän hotellit ovat todella suosittuja.

Kun kaipaat Saariselän majoitusta kannattaa muistaa myös Saariselän mökit sekä tunnelmalliset Saariselän lasi-iglut!

Saariselän hotellit kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll