LomarengasLomarengas

Parhaat Saariselän mökit hiihtokeskuksen lähellä

Saariselän mökit ovat mitä parhain keino kokea alueen kaunis luonto ja hiihtokeskuksen upeat palvelut. Mökistä on kätevä pujahtaa tunturiin laskettelemaan tai patikoimaan sekä kokeilla muitakin Saariselän tarjoamia elämyksiä.

Mökit Saariselällä soveltuvat niin perheille, että kavereiden kanssa matkaaville, sillä vaihtoehtoja riittää. Tässä vinkit mökit varaukseen sekä katsaus parhaisiin Saariselän mökkeihin lähellä hiihtokeskusta.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Suositut Saariselän mökit

Saariselän majoitus onnistuu helposti mökissä ja vaihtoehtoja on varsin runsaasti. Alla esittelyssä suosituimmat Saariselän mökit – pidä siis nämä mielessä lomamajoitusta etsittäessä!

1. Kairapolanne B2

Kairapolanne B2 mökki, Saariselkä

Kairapolanne on upea hirsihuvila, joka sopii isommallekin porukalle. Mökissä voi yöpyä yhteensä yhdeksän henkilöä. Viiden makuuhuoneen, olohuoneen ja ruokailutilan sisältävässä mökissä on lisäksi tilava saunaosasto sekä kaksi terassia.

Saariselän hiihtokeskukseen on matkaa vain 400 metriä ja keskustan palveluihin on vain lyhyt kävelymatka.

Kairapolanne on erinomainen Saariselän mökki perheille tai isommalle kaveriporukalle.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Kotka A

Kotka A mökki, Saariselkä

Kotka A on Etelärinteen lähellä sijaitseva Saariselän vuokramökki. Puurakenteinen paritalohuoneisto majoittaa 5 + 3 henkilöä. Kauniissa mökissä on kolme makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna ja kylpytilat. Lisäksi yläkerran makuuhuoneissa on omat parvekkeet.

Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla ja sieltä on matkaa hiihtokeskukseen noin 2 kilometriä. SkiBussi lähtee 400 metrin päästä mökistä, joten matkanteko rinteisiin onnistuu helposti.

Artikkeli jatkuu...

3. Vuonelo

Vuonelo mökki, Saariselkä

Vuonelo on toinen Etelärinteen alueella sijaitseva vuokramökki Saariselällä. Mökki on hieman pienempi ja siellä voi majoittua 4 + 2 henkilöä. Höylähirsimökki sopii hyvin perheille ja mökissä voi nauttia muun muassa oman saunan lämmöstä.

Mökistä löytyy suksien huoltotila voitelupenkkeineen.

Tornimakuuhuoneen isot ikkunat tekevät mökistä romanttisen valinnan myös pariskunnille!

4. Karhu A

Karhu A mökki, Saariselkä

Saariselän mökit sopivat isommallekin porukalle ja esimerkiksi Karhu A:n mökkiin voi majoittua seitsemän hengen voimin. Kaksikerroksinen paritalohuoneisto on valmistunut vuonna 2016. Tämä Saariselän mökki on hyvin varusteltu ja mökin loppusiivous sisältyy muun muassa hintaan.

Mökistä on upeat maisemat Saariselän rinteisiin ja matkaa hiihtokeskukseen on noin kahden kilometrin verran.

SkiBuss sujahtaa aivan 100 metrin päässä mökistä, joten rinteille on vaivatonta lähteä.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

5. Kiehinen 2

Kiehinen 2 mökki, Saariselkä

Voit vuokrata mökkimajoituksen Saariselältä myös tästä upeasta kelohonkahuvilasta. Mökissä voi yöpyä 4 + 4 henkilöä kahdessa makuuhuoneessa.

Mökistä löytyy lisäksi:

  • Parvi, jossa taittopatjat lapsille
  • Saunatilat sekä erillinen wc
  • Suksienhuoltotila
  • Autokatos

Yöpyjät saavat lisäksi käyttöönsä kaksi polkupyörää sekä kahdet lumikengät. Pyörillä voikin piipahtaa Saariselän keskustassa, jonne on matkaa pari kilometriä.

Hiihtolatu kulkee aivan mökin läheltä ja SkiBussiinkin on matkaa vain 500 metriä.

6. Aarre B

Aarre B mökki, Saariselkä

Kun etsinnässä ovat sopivat Saariselän mökit rauhallisella Laanipalon alueella, voi Aarre B olla oivallinen valinta. Hiihtokeskukseen on matkaa 2,6 kilometriä, mutta SkiBussi kulkee 300 metrin päässä mökistä, joten matkanteko onnistuu kätevästi. Hiihtoladut löytyvät myös 300 metrin päästä.

Mökki on viihtyisä paritalohuoneisto kahdella makuuhuoneella varusteltuna. Majoittua voi 4 + 2 hengen voimin ja hyvin varustellussa tupakeittiössä voi valmistaa ruuat loman ajaksi.

Mökissä on myös sauna sekä katettu avokuisti, jossa ihastella Saariselän kaunista luontoa.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Näin vuokrataan mökki Saariselältä

Lomamökit Saariselältä löytyy kätevästi netistä. Erilaiset varaussivustot tarjoavat Saariselän mökit helposti muutamalla klikkauksella ja voit monesti nauttia erilaisista tarjouksista. Mökkien vertailu kannattaa aina, sillä näin löydät juuri sinulle sopivimman mökin.

Saariselän majoitus löytyy helpoiten, kun etsit mökkiä haluamiesi päivien mukaan. Näin näet Saariselän vapaat mökit, eikä sinun tarvitse pettyä, että haluamasi mökki onkin jo varattu.

Saariselän vuokramökit voivat vaihdella hinnan puolesta varsin paljon, sillä esimerkiksi jouluisin mökkien hinnat nousevat vaikkapa kevääseen verrattuna. Siksi vuokramökki Saariselältä kannattaakin varata aina mahdollisimman hyvissä ajoin. Näin saat varmasti haluamasi mökin edulliseen hintaan.

Lähde siis lomailemaan Pohjois-Lappiin ja varaa itsellesi upeat Saariselän mökit vinkkien avulla!

Saariselän mökit kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll