Lennot Leville – Lappiin alle parissa tunnissa

Lapin lomaa ei kannata jättää toteuttamatta välimatkojen vuoksi. Pohjois-Suomeen pääsee nimittäin matkaamaan joka puolelta Suomea. Lennot Leville ovat erinomainen ja nopea tapa matkata tähän suosittuun lomakohteeseen ja sen lähiympäristöön!

Artikkeli jatkuu alla
Löydä halvimmat lennot Leville!
Lento Leville
Artikkeli jatkuu...

Lennot Leville Kittilän lentokentälle

Levin lomakeskukseen voi saapua lentäen. Lähin lentokenttä on erittäin lähellä, sillä Kittilän lentokentälle on matkaa vain 15 kilometriä.

Lentokenttä on varsin viihtyisä ja sieltä löytyy kaikki tarvittavat palvelut. Lentokentällä voi tehdä jopa ostoksia, mikäli halua ilahduttaa vaikkapa ystäviäsi tuliaisilla.

Lennot Leville vievät sinut siis toiminnan ytimeen hetkessä. Kittilän lentokentältä pääsee nopeasti ja vaivattomasti jatkamaan matkaa. Lentokenttäbussi kuljettaa matkaajia suoraan Levin keskustaan ja matkailukeskukseen.

Voit toki ottaa lentokentältä taksin Leville, eikä 15 kilometrin matkalle tule kovinkaan kallista maksua. Pidä kuitenkin mielessä se, että lentokenttä on avoinna vain noin pari tuntia ennen lentojen lähtöä, joten esimerkiksi yöpyminen ei kentällä onnistu.

Kittilän lentokentällä palvelee lisäksi useita autovuokraamoja. Voit tehdä varauksen netistä etukäteen ja päästä siten jatkamaan matkaa haluamaasi Levin majoitukseen vuokra-auton kyydissä.

Artikkeli jatkuu alla
Laadukkaat laskettelumatkat Eurooppaan Alpeille!
Laskettelumatkat
Artikkeli jatkuu...

Lennot Leville Helsingistä

Helpoiten Levin lennot onnistuvat tietenkin Helsingistä. Finnairin lennot Leville pääkaupungista onnistuvat normaalisti päivittäin läpi vuoden. Helsinki onkin ainoa lentokenttä Suomesta, mistä löydät ympärivuoden suorat lennot.

Suorat lennot Helsingistä Kittilään maksavat noin reilut 100 euroa, mutta erilaisia sesonkihintoja ja tarjouksia voi löytää tietenkin aina hintoja vertailemalla.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Lento Leville muualta Suomesta

Suorat lennot Kittilään suuntaavat useinHelsinki-Vantaan lentokentältä, mutta voit hankkia lennot Leville Turusta sesonkiaikaan. Keski-Suomen alueelta voit löytää myös lennot Tampereelta, mutta nämäkin vain sesonkiaikaan. Kannattaa siis tutkia eri vaihtoehtoja ja vertailla lentoja.

Voit tietysti myös ensin lentää Turusta Helsinkiin ja sieltä sitten eteenpäin Leville.


Scandic
Kesäyöt alkaen 99 €!

Juuri nyt varaat kesän hotelli- ja kylpyläyöt kampanjahintaan hotelleihin kuudessa maassa.

Varaa lomasi täältä »

Mitä lennot Leville maksaa?

Lento Leville

Lennot Leville maksavat Helsingistä yleensä siis hieman yli 100 euroa henkilöltä per suunta. Mikäli tarvitset jatkoyhteyden muualta Suomesta, voi hinta nousta kohteesta riippuen kaksinkertaisesti.

Suomessa Leville lentää tällä hetkellä ainoastaan Finnairin lentokoneet. Sesonkiaikaan jouluisin Kittilään lennetään maailmalta kyllä muidenkin lentoyhtiöiden toimesta. Esimerkiksi muutamina jouluina on ollut mahdollista hankkia lennot Leville Norwegianilta.

Ulkomailta tulevat lennot ovat kuitenkin usein lomalentoja, eikä Suomen sisäisiä lentoja ole tarjolla tällä hetkellä muilta kuin Finnairilta.

Sinun voi olla lisäksi mahdollista löytää lento ja hotelli Leviltä samalla kertaa lomapakettien avulla. Nämä voivat usein olla edullisempia kuin jos ostat lennot ja hotellin erikseen.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Lennon kesto

Lennot Kittilään Helsingistä kestävät n. puolitoistatuntia. Pääset siis perille todella nopeasti. Esimerkiksi, jos olet matkalla junalla Lappiin, niin Helsingistä Kittilään saa varata koko päivän. Toki esimerkiksi yöjuna on erinomainen valinta ajan säästämiseen.

Vaihtolentojen kanssa matkan kokonaiskesto vaihtelee tietenkin vaihtoajasta ja -paikasta riippuen. Itse lennot Suomen eri kaupungeista Helsinkiin eivät kestä yleensä kuin reilun tunnin.

Miten löydät halvat lennot Leville?

Lennot ovat siis lähtökohtaisesti suhteellisen edulliset.

Erilaisia tarjouksia on lisäksi monesti saatavilla ja lennot kannattaakin aina kilpailuttaa vertailusivustoilla. Näin löydät varmasti edulliset lennot Kittilään.

Pidä kuitenkin mielessä, että lentojen hinnat vaihtelevat läpi vuoden. Lisäksi esimerkiksi talven lomakausi joulun ja talviloman aikaan on todella suosittua matkustusaikaa. Lennot Leville kannattaa silloin varata hyvissä ajoin, sillä hinnat kohoavat kysynnän takia. Lisäksi lennot myös myydään usein loppuun varsin nopeasti.

Artikkeli jatkuu...

Mikä on paras aika lentää Leville?

Kuten todettua, lennot Leville onnistuvat läpi vuoden. Levi on erinomainen lomakohde talvesta kesään, sillä Lapin luonto tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet lumella tai ilman.

Levin lomalla voi:

  • Lähteä laskettelemaan upeissa tunturimaisemissa
  • Nauttia Levin kylpylöiden tunnelmasta
  • Patikoida upeissa ruskamaisemissa lähistön kansallispuistoissa
  • Nauttia lappilaisia herkkuja laadukkaissa ravintoloissa

Levillä pääsee hiihtämään, kalastamaan, pyöräilemään ja retkeilemään todella monipuolisesti. Tekemistä ja nähtävää riittää taatusti koko perheelle.

Katsasta siis sinulle sopivimmat lennot ja suuntaa viettämään elämyksellinen loma Lapissa!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll