Levi – Tekemistä löytyy kesät talvet

Levi on Suomen suurin ympärivuotinen talviurheilukeskus Kittilän kunnassa Sirkkalan kylän alueella. Levi sijaitsee noin 530m korkean Levitunturin läheisyydessä. Levitunturi on osa pohjoismaista Skandien vuoristoketjua. Kotimaan matkakohteena ja ylipäätään matkailukohteena Levi on erittäin suosittu, sillä vuosittain Levillä käy jopa yli puoli miljoonaa matkailijaa. Matkailun lisäksi Levi on tunnettu myös alppihiihtokisoista, sillä vuosittain Levin rinteillä järjestetään Alppihiihdon maailmancupin osakilpailu nimeltään Levin pujottelu.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Levillä on jopa 43 lasketteluun tarkoitettua rinnettä, jotka vaihtelevat paljon haastavuutensa osalta. Levin suurimman rinteen korkeusero on jopa 325m, joten vauhdin hurma Levillä on taattua. Mikäli laskettelu ei kiinnosta on Levillä myös kymmeniä kilometrejä maastohiihtolatuja, joiden varrella vallitsevassa hiljaisuudessa voi rauhoittua kunnolla. Talvisin Levillä voi myös hurjastella moottorikelkoilla ja kävellä lumikengillä.

Levin harrastusmahdollisuudet eivät kuitenkaan rajoitu ainoastaan talviurheiluun, sillä kesäisin Levillä voi muun muassa patikoida, meloa, ratsastaa, golfata ja maastopyöräillä. Huonon sään yllättäessä Levillä voi muun muassa vierailla ametistikaivoksella, joulupukin pajalla tai tutkia lumilinnan toinen toistaan hienompia veistoksia.

Artikkeli jatkuu alla
Laadukkaat laskettelumatkat Eurooppaan Alpeille!
Laskettelumatkat
Artikkeli jatkuu...

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Levin palvelut – kattava matkakohde ympäri vuoden

Levillä lomailu sujuu helposti, sillä Levin tarjoamat palvelut ovat erittäin hyvät. Valittavana on jopa 55 ravintolaa ja rinneravintolaa, joten kaikille sopiva ruokapaikka löytyy varmasti. Leviltä löytyy myöskin kylpylä, sekä kymmeniä erilaisia wellness-palveluiden tarjoajia. Myöskään majoituksen kanssa ei tarvitse alkaa kikkailemaan, sillä Levillä on jopa kuusi hotellia ja viisi huoneistohotellia, joiden lisäksi yksityisten ja yritysten tarjoamia vuokramökkejä on todella suuri määrä. Löydät täältä lisää tietoa Levin majoitukseen.

Aloita reissun suunnittelu ja lähde esimerkiksi jouluksi Leville.

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll