Hotel Kakola – yövy entisessä vankilassa Turussa

Oletko suuntaamassa lomalle Turkuun? Yksi erinomainen vaihtoehto majoitukseksi on Hotel Kakola.

Tämä entisen vankilan tiloissa toimiva boutique-hotelli tarjoaa laadukkaat palvelut upeissa puitteissa. Tässä hieman tietoja hotelli Kakolasta ja sen palveluista.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Hotel Kakolan huoneet

Hotel Kakolan huoneet

Hotel Kakolan omistaja on yksityinen, joten voit olla varma, että hotellin huoneet ovat tyylikkäät sekä omaperäiset eikä ketjuhotellien tavoin yksinkertaiset. Hotellissa on lisäksi langaton nettiyhteys, joka on ilmainen ja toimii kaikkialla hotellin tiloissa.

148 huoneen joukosta löytyy:

1. Standard-huoneet

Voit valita 12-14-neliöisen Single- tai 18-25-neliöisen Twin- tai King-huoneen. Huoneista löytyy lisäksi muun muassa veden- ja kahvinkeitin sekä kylpyhuone.

2. Sellihuoneet

Selliin voi Hotel Kakolassa majoittua ihan omasta halustaan. Hauskat ja mukavat sellihuoneet ovat kivaa vaihtelua hotelliyöhön. Pienestä sellistä löytyy kerrossänky, oma vesipiste ja WC, joskin suihkutilat on jaettu muiden ”selliasukkaiden” kanssa.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

3. Perhehuoneet

Lapsiperheet voivat viihtyä myös isommassa perhehuoneessa. Huoneeseen mahtuu neljä henkeä. Lisävuoteet löytyvät joko kalterien takaa kerrossängystä tai muhkeasta vuodesohvasta.

Jos olet lähdössä perheen kanssa lomalle Turkuun, niin katso täältä mitä kaikkea Turku lapsille tarjoaa.

4. Superior-huoneet

Huoneista löytyy perusvarustelun lisäksi kylpytakit sekä tohvelit. Lisäksi huoneessa on kahvin- ja vedenkeittimen lisäksi MySoda-hiilihapotuslaite.

5. Junior Suite-sviitit sekä Kakola Suite-sviitti

Kun haluat hieman enemmän huoneeltasi, valitse Hotel Kakolan Junior Suite-sviitti. 38-40-neliön tilavat huoneet on hyvin varustellut.

Jos kaipaat vielä enemmän tilaa ja luksusta, niin löytyy sitä Kakola Suite huoneesta. Sviitin varustelut ovat erinomaiset ja voit nauttia huoneessa muun muassa LUMI:n hygieniatuotteista.

Hotel Kakola tarjoaa herkkuja ravintolassa ja viinibaarissa

Hotel Kakolan ravintola

Turun Kakolan hotellista löytyy upeiden majoituspalveluiden lisäksi laadukas ravintola. Ravintola Ruben Kakolassa tarjoaa asiakkaille erinomaista vaihtelevan lounaan maanantaista perjantaihin. Arkipäivän iltoina sekä viikonloppuisin voit nauttia a la carte-annoksista.

Sunnuntaisin taas tulee suunnata nauttimaan erinomaisesta Hotel Kakolan brunssista.

Rubenin brunssiin kuuluu muun muassa tuoretta leipää, kasviksia sekä erilaisia makeita leivonnaisia. Hotel Kakolan brunssi on saatavilla sunnuntaisin klo 12-15.00 ja brunssin hinta on 29 euroa henkilöltä. Hintaan sisältyy myös lasi kuohuviiniä.

Hotel Kakolan aamiainen on tarjolla Rubenin tiloissa seuraavanlaisesti:

  • Maanantaista perjantaihin klo 6.30-10.00
  • Lauantaista sunnuntaihin klo 7.30-10.30

Buffetaamiainen kuuluu kaikkien huoneiden hintaan.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Kaikissa Kakolan ravintolan tarjoiluissa on huomioita ympäristöystävällisyys. Raaka-aineet ovat siis kotimaisia ja erityisesti lähiraaka-aineisiin on panostettu, jotta hiilijalanjälki pysyy matalana.

Hotelli Kakolan tiloista löytyy lisäksi tunnelmallinen viinitupa Hilarius. Viinituvassa voi nauttia laadukkaista viineistä ja juomista sekä tilata esimerkiksi pientä purtavaa viinin kaveriksi. Hilariuksen Delin ruoka-annokset voi nauttia paikan päällä tai tilata mukaan otettavaksi esimerkiksi huoneeseen.

Hotellista saa vuokrattua ja varattua myös kokous- ja juhlatiloja. Esimerkiksi Hotel Kakolan pikkujoulut ovat erinomainen tapa rentoutua vaikkapa kaveriporukalla!

 

Kakolan vankila hotelli ja värikäs historia

Hotel Kakolan historia on erityisen jännittävä, sillä kyseessä on ihan aito vankila hotelli. Hotelli on nimittäin rakennettu vanhan vankilan tiloihin, joskin vankilatoimintaa paikalla ei ole harjoitettu sitten vuoden 2007.

Aikoinaan vankilan tiloissa on kuitenkin majaillut Suomen tunnetuimpiin ja vaarallisimpiin rikollisiin kuuluvia henkilöitä, joten historian havinaa alueella riittää.

Hotel Kakolan lähistön palvelut

Koko Kakolan alue onkin uudistettu viime vuosina ja Hotel Kakolan lisäksi alueen palveluihin kuuluvat muun muassa:

Aivan hotellin lähellä avautuu pian Hotel Kakolan spa-osasto, jossa voit nauttia erilaisista kylpyläpalveluista. Niihin kuuluvat muun muassa laadukas saunamaailma sekä erilaiset elämyssuihkut ja altaat.

Hotellilta on lisäksi noin 20 minuutin kävelymatka Turun kauppatorille sekä Turun linnaan. Turun lentokenttä on n. 20 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Hotel Kakolan yhteystiedot

Tässä vielä Hotel Kakolan yhteystiedot:

  • Kakolankatu 14
  • 20100 Turku
  • Puh. +358 2 515 0555

Hotel Kakolan pysäköinti onnistuu ulkoparkkipaikalla. Pysäköinti maksaa 10 euroa vuorokaudelta eikä sitä ole mahdollista varata etukäteen.

Kun siis kaipaat mielenkiintoista ja laadukasta majapaikkaa Turussa, on Hotel Kakola paras vaihtoehto!

Hotel Kakola kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll