LomarengasLomarengas

Helsinki

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Maamme pääkaupunki Helsinki tarjoaa upeat merimaisemat ja rutkasti mielenkiintoista tekemistä. Olitpa lähdössä sitten hauskalle koko perheen lomalle tai rentouttavalle matkalle aikuisten kesken, löydät tunnelmallisesta kaupungista unohtumattomia elämyksiä.

Helsinki on Suomen suurin kaupunki, joten tapahtumia ja mahdollisuuksia riittää. Helsinkiin on helppo saapua mistä tahansa, eikä liikkuminenkaa siellä ole hankalaa. Helsingin julkinen liikenne on toimivaa ja kätevin tapa suunnata tutustumaan kaupungin eri osiin. Hyvällä säällä kannattaa nähdä Helsinkiä myös kävellen – kauniit kohteet Helsingin tuomiokirkosta aina uuteen ja upeaan keskuskirjasto Oodiin takaavat valokuvamaisia maisemia.

Pääkaupunki huokuu tunnelmaa läpi vuoden. Kesäisin kaupungin ihanat puistot ja katukahvilat kutsuvat luokseen, kun taas talvella pääset nauttimaan muun muassa tunnelmasta. Lämpöä voi läpi vuoden mennä tietenkin nauttimaan moniin Helsingin julkisiin saunoihin! 

Artikkeli jatkuu...

Kulttuuria, historiaa ja erilaisia nautintoja

Helsingistä löytyy runsaasti nähtävää ja tekemistä kaikenikäisille. Voit viettää hauskan iltapäivän Linnanmäen huvipuistossa tai tutustua upeisiin taidenäyttelyihin suositussa Ateneumissa. Helsingin parhaiden museoiden joukosta löytyy lisäksi muun muassa Kansallismuseo sekä Luonnontieteellinen museo. 

Jos kaipaat tapahtumia ja tekemistä, riittää Helsingissä vaihtoehtoja. Vuosittain kaupungin kaduilla järjestetään erilaisia festivaaleja, kuten suositut Flow-festarit. Lisäksi Taiteiden Yö kokoaa runsaasti ihmisiä ihastelemaan erilaisia esityksiä ja näyttelyitä. Toki läpi vuoden voit nauttia Kansallisteatterin ja Kansallisoopperan rikkaista esityksistä.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Herkuttelijat löytävät Helsingistä lisäksi runsaasti kokemuksia. Kaupungista löytyy Suomen parhaita ravintoloita aina Ravintola Palacesta Savoyhin. Eikä Helsingissä tarvitse suunnata aikaisin nukkumaan, vaan viihteelle pääsee esimerkiksi upean Sokos Hotel Tornin kattobaarissa!

Helsingistä pääsee kätevästi tutustumaan lähistön muihin mielenkiintoisiin kohteisiin. Esimerkiksi Porvoon historiallinen kaupunki sekä lähistön kuusi erilaista kansallispuistoa ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä.

Helsinki on siis ainutlaatuinen lomakohde. Pääset nauttimaan suurkaupungin tunnelmasta kodikkaassa ympäristössä!

Kotisivut: https://www.hel.fi/

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll