LomarengasLomarengas

VALO Hotel & Work – uudenlainen hybridihotelli Helsingissä

VALO Hotel & Work on vuonna 2020 avattu, täysin uudenlainen hybridihotelli, joka sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla.

Yöaikaan VALO toimii normaaleiden hotellien tapaan yöpymispaikkana matkailijoille, ja päiväsaikaan toimistona ja coworking-tilana mm. yritysten edustajille.

Lisää tietoa ja varaa täältä: Hotelli Helsingissä

Uudenlainen hybridihotelli

VALO Hotel & Work hybridihotelli

VALOn erikoisuutena voidaan pitää hotellin hybridikäyttöä, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi kaikki hotellihuoneet toimivat kahdessa eri roolissa: yöaikaan huoneet ovat normaaleja hotellihuoneita, mutta päiväsaikaan niistä on helppo tehdä moderneja toimistoja.

Tällä ratkaisulla on tähdätty ennen kaikkea tilojen tehokkaaseen käyttöön sekä ekologisuuteen.

Yli 400 hotellihuoneen lisäksi VALOn toimitiloista löytyy suuri määrä eri käyttötarkoitukseen soveltuvia kokous- ja työhuoneita, kaksi ravintolaa sekä esimerkiksi erillinen studio livelähetysten järjestämiseen ja taltiointiin.

Suurta suosiota nauttii myös VALOn kattoterassilta löytyvä wellness-alue, jossa hotellivieraat voivat nauttia hirsisaunojen löylyistä, kylmä- ja lämminaltaista ja kuntosalista, Helsingin upeaa kaupunkimaisemaa unohtamatta.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä tarjouksia VALO Hotel & Work hotelliin!
VALO Hotel & Work huone
Artikkeli jatkuu...

VALO Hotel & Work

VALO Hotel & Workin sijainti on ihanteellinen monenlaisille matkaajille. Julkista liikennettä ajatellen Mannerheimintiellä sijaitseva VALO on ihanteellinen tukikohta Kampin ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välissä.

Myös Helsingin muut pääasialliset palvelut ja monet pääkaupungin suosituimmista nähtävyyksistä ovat vain lyhyen julkisella liikenteellä tai omin voimin tapahtuvan matkan päässä. Kesäaikaan VALOlta on myös mahdollista vuokrata polkupyöriä Helsingissä liikkumista varten.

Tavoitteena korkea täyttöaste

Valo portaat

VALO Hotel & Workin pääasiallisena ”missiona” on nostaa sen tilojen käyttöaste mahdollisimman korkealle tasolle.

VALOn filosofia onkin kaikessa yksinkertaisuudessaan #ainakäytössä. Tällä yritys tähtää siihen, että kiinteistöt  suunnitellaan monikäyttöisiksi ja uusien palvekonseptien ansiosta rakennusten käyttöaste nousee ja ihmiset saavat paremman elämän.

VALOn filosofiassa kiinteistön arvo lasketaan sen tuottamien palveluiden arvona: Tavoitteena on kehittää ihmisille aina vain parempia kiinteistöjä, joita käytetään vuorokauden ympäri.

Tällaiselle konseptille onkin kysyntää koko maailman tilanne huomioiden, sillä väkiluvun kasvaessa kaiken aikaa, myös kiinteistöjä on pystyttävä käyttämään tehokkaammin. Kiinteistöistä puhuttaessa on nimittäin hyvä ottaa huomioon, että ne käyttävät noin 40% yhteiskuntamme energiasta ja raaka-aineista.

VALOn kiinteistöjen energiatehokkuus perustuu pääasiassa konseptin monikäyttöisyyden myötä saavutettavalle käyttöasteelle sekä talon sisällä käytettyihin teknisiin ratkaisuihin. Korkeamman käyttöasteen myötä hybridihotellin suhteellinen käyttöaste on vain murto-osan siitä, mitä erikseen olemassa olevan hotellin tai toimiston vastaava.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Monipuolisuus lisää potentiaalista asiakaskuntaa

VALO kokoustilat

VALO Hotel & Workin konseptin monipuolisuus kasvattaa kovasti myös uudenlaisen hotellin potentiaalista asiakaskuntaa. Normaaleista hotelleista poiketen VALOn yksi pääasiallisista kohderyhmistä löytyy muiden yritysten puolelta. Taakse jäämässä oleva pandemia-aika on nimittäin muuttanut työelämää nopeasti modernimpaan suuntaan etenkin sen osalta, missä työt tänä päivänä tehdään.

Monet yritykset ovat jo pandemian aikana päätyneet kokeilemaan monenlaisia ulkoisia toimistoratkaisuja ja todenneet ulkoiset toimitilaratkaisut niin toimiviksi, että osa yritysten työntekijöistä saattaa etätyösuosituksenkin jälkeen jatkaa työskentelyä jossain muualla kuin yritysten omissa tiloissa.

Työelämän uudistuminen mahdollistaa myös entistä paremmin lomailun ja työskentelyn yhdistämisen, kun työntekijöiden ei enää tarvitse välttämättä tehdä töitään niin sanotusti paikan päällä lähitoimistoilla. Tämä antaa työntekijöille huomattavasti enemmän mahdollisuuksia matkailla myös arjen keskellä. Lomailun ja työn yhdistäminen samoissa tiloissa onkin ihanteellinen ratkaisu mm. tällaisille matkailijoille.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

VALO Hotel & Work kartalla

Matkapojat

Tutustu Matkapoikien kotimaan matkoihin ja löydä risteilytarjouksia!

Tutustu matkoihin

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll