Kankaisten Golf vie viheriöille Maskussa

Turku ja sen lähiympäristö tietävät golfin pelaajille monia hyviä kenttiä. Yksi alueen viheriöistä on nimeltään Kankaisten Golf.

Kankaisten Golf tarjoaa 27 reikää pelaamiseen ja viheriöt sopivat hyvin niin uusille että kokeneemmille pelaajille.

Artikkeli jatkuu...

Kankaisten Golf kentät

Kankaisten Golf kentät

Maskun golfkenttä avasi ensimmäiset 18 väylää vuonna 2002. Vuonna 2017 väylien määrä kasvoi ja nykyään pelaajat pääsevät testaamaan taitojaan 27 väylällä, kolmella 9 reiän kentällä.

Kankaisten Golfin kentät ovat:

  • Kartano, joka sisältää melko vaativia väyliä, mutta myös helpompia reikiä.
  • Puisto, joka on kentistä vaativin, mutta myös yksi kauneimmista.
  • Kankas, joka sisältää vesiesteitä, helpompia viheriöitä sekä mahdollisuuksia riskilyönteihin.

Kentän alkuperäiset 18 väylää ovat Pekka Sivulan suunnittelemat, kun taas uusista osista on vastannut Tilander Golf Design.

Kankaisten Golf tarjoaa myös rangen, chippialueen, hiekkabunkkerin ja puttiviheriön, joissa voit helposti harjoitella lyöntejä ennen viheriöille suuntaamista.

Kankaisten Golfin ajanvaraus onnistuu netissä sekä paikan päällä mahdollisuuksien mukaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Kankaisten Golfin pelioikeus

Kankaisten golf pelioikeus

Kankaisten Golfin pelioikeus on mahdollista hankkia yhdeksi kertaa tai sitten ostaa osake, jotta pääset pelaamaan useammin ja vapaammin.

Kankaisten Golfin pelioikeudet vuodelle 2022 ovat:

  • Koko kausi (vapaa pelioikeus) – 920 euroa

Juniori ja nuorisopelimaksut 25-ikävuoteen asti ovat matalammat. Löydät tarkan Kankaisten Golfin hinnaston netistä virallisilta kotisivuilta.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Kankaisten Golfin osake on erinomainen valinta, jos haluat pelailla kentällä useammankin kerran. Voit liittyä jäseneksi Kankaisten Golf Ry:n, eli KGM:n, toimintaan. Osakkaana tietyt maksut ovat edullisempia.

Kankaisten Golfin jäsenmaksut vuonna 2022 ovat:

  • Aikuiset 95 euroa
  • 19-21-vuotiaat 60 euroa
  • 15-18-vuotiaat 45 euroa
  • Alle 14-vuotiaat 25 euroa

Liittyminen kannattaa ehdottomasti, sillä Kankaisten Golfin jäsenedut ovat varsin hyvät. Pelaaminen on edullisempaa ja voit nauttia tietyistä eduista Kankaisten Golfin ravintolassa (edut vaihtuvat vuosittain).

Mikäli olet aloitteleva golffaaja, kannattaa harkita Kankaisten Golfin starttipakettia. Sen avulla opit golfin perusteet ammattilaisen johdossa ja voit suorittaa pelaamiseen tarvittavan Green Cardin.

Lisäksi pääset pelaamaan vuokravälineillä, joten sinun ei tarvitse heti hankkia omia golfvarusteita.

Kankaisten Golfin opetusta ja neuvontaa on saatavilla muulloinkin.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Muut palvelut

Kankaisten golf palvelut

Upean viheriön lisäksi Kankaisten Golf viehättää myös muilla palveluilla. Kankaisten Golfin ravintola on avoinna niin pelaajille, että muutenkin golf tunnelmaa kaipaaville.

Golfkentän ravintola uudistettiin täysin vuoteen 2021 ja nykyään ravintolapalveluita tarjoaa Sandy Café & Bistro. Kankaisten Golfin ravintolasta löytyy niin virvokkeita, pikkupurtavaa, että aterioita suurempaan nälkään.

Pelaajia viihdyttävät ja virkistävät myös vuonna 2019 uudistetut sauna- ja pukuhuonetilat. Klubitalosta löytyy lukollisia kaappeja ja saunatilat ovat käytössä myös varsinaisen klubirakennuksen ollessa suljettuna. Pukuhuoneista löytyy myös pyyhkeet pelaajille, joten omaa pyyhettä ei ole pakko ottaa mukaan.

Mikäli tarvitset välineitä pelaamiseen, palvelee Kankaisten Golfin Pro Shop tarpeitasi. Sport Servicen ylläpitämä liike Turussa mahdollistaa niin mailojen, että golfvaatteiden hankinnan edullisesti. Liike löytyy osoitteesta: Viilarinkatu 1, 20320 Turku.

Näin saavut Kankaisten Golfiin

Kankaisten Golf löytyy siis Maskusta, johon ajaa noin 15 minuuttia Turun keskustasta. Löydät golfkentän helposti seuraamalla valtatie 8:a Raisiosta Porin suuntaan ja poistumalla Humikkalan liittymästä.

Kankaisten Golfin osoite on:

Kankaisten Golf
Maskuntie 281
21250 Masku

Lähde pelaamaan golfia Maskun upeisiin maisemiin!

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Kankaisten Golf kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll