Linna Golf on ehdottomasti Suomen golfkenttien eliittiä

Golfkentät Suomessa tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet harrastaa lajia. Yksi Suomen tunnetuimmista ja tykätyimmistä kentistä on ehdottomasti Linna Golf.

Golfkenttä löytyy Hämeenlinnasta, kauniilla Vanajanlinnan tiluksilla. Alta löydät tietoja Linna Golfin kentästä ja sen tarjoamista laadukkaista palveluista.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Linna Golfin kenttä

Linna Golfin kenttä

Linna Golfia on useaan otteeseen kehuttu Suomen parhaaksi golfkentäksi, eikä suotta.

Vuonna 2005 avatun kentän on suunnitellut Tim Lobb ja se kuuluu Golf & Country Clubille. Kenttä on saanut kansainvälistäkin kokemusta, sillä Linna Golfissa Hämeenlinnassa on pelattu muun muassa Challenge Tourin osakilpailu ja amatööri golfin EM-kisat.

Viheriöt ovat rakennettu keskelle kaunista metsämaisemaa ja viheriöruohona käytettiin ensimmäisenä Suomessa Penn A4-ruohoa. Tämä ruoholaji on monivuotinen ja kehitelty juuri kilpakenttien viheriöruohoksi.

Linna Golfista löytyy 18 reikää, joiden vaikeustaso vaihtelee hieman riippuen siitä, minkä tiipaikan valitset. Tästä syystä kenttä onkin varsin hyvä valinta, olitpa sitten aloitteleva pelaaja tai jo huomattavasti kokeneempi puttaaja.

Perinteisen kentän lisäksi golfia pääsee Linna Golfissa harjoittelemaan erilaisilla harjoitusalueilla, joiden joukosta löytyy:

  • Bunkkerialue
  • Chippausalue
  • Puttausalue
  • Range
Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Linna Golfin pelioikeus

Linna Golfin pelioikeus

Kuinka sitten pääset pelaamaan Linna Golfin upeille kentillä? Hämeenlinnalainen golfkenttä käyttää erittäin joustavaa hinnoittelua ja lisäksi ajanvarauksen tekeminen on todella kätevää netissä. Linna Golfin hinnasto on näkyvissä virallisilla nettisivuilla ajanvarauksen yhteydessä.

Aikuisten Linna Golfin Green fee vaihtelee 59 ja 120 euron välillä.

Vieraspelaajat voivat varata peliajan 10 vuorokautta etukäteen. Kenttien vieraspelaajien tasoitusraja on HCP 36, ryhmän maksimitasoituksen ollessa HCP 125.

Linna Golfin osake on myös hyvä valinta, jos haluat pelata golfia tällä Hämeenlinnan golfkentällä säännöllisesti.

Vuoden 2022 hinnasto Linna Golfin pelioikeuden osalta on:

  • Täyspelioikeus 1 450 euroa
  • Kausikortti 1 295 euroa
  • Nuorisokausikortti (1992-2001 syntyneet) 790 euroa
  • Juniorikausikortti (2002 ja myöhemmin syntyneet) 390 euroa

Linna Golfin jäsenyys antaa siis hyvät mahdollisuudet pelailuun. Kausikortilla pääsee pelaamaan rajoituksetta koko pelikauden ajan.

Lisäksi saat vierailuedun Linna Golfin yhteistyökentille Kytäjä Golfiin ja Nordcenteriin.

Täyspelioikeus puolestaan antaa mahdollisuuden tuoda kolme vierasta omaan lähtöön alennettuun hintaan. Lisäksi siihen liittyy runsaasti muita etuja, kuten esimerkiksi European Tour Destinations-kenttien vierailuoikeus.

Muut Linna Golfin palvelut

Upeiden kenttien lisäksi tämä Hämeenlinnan golfkenttä tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen ja lomailuun pelailun jälkeen. Linna Golfin palvelut mahdollistavat helpon ja laadukkaan golfloman.

Golf Pro Shop

Toukokuun alusta aina lokakuuhun saakka Linna Golfin klubitalon tiloissa palvelee Linna Golfin Pro Shop-liike. Sieltä voi ostaa kaikki pelaamiseen tarvittavat välineet aina mailoista palloihin sekä pelivaatteisiin.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Majoitus

Linna Golf majoitus

Linna Golfin hotelli mahdollistaa yöpymisen golfkentän lähellä. Hotelli Vanajanlinna tarjoaa tunnelmallisia huoneita ja löytyypä heiltä myös isompia lomahuoneistoja vähän isommallekin porukalle.

Hotellivieraat saavat lisäksi hyödyntää kuntosalin palveluita veloituksetta.

Klubiravintola

Linna Golf Klubiravintola

Linna Golfin ravintola varmistaa ettei pelikentiltä tarvitse lähteä kotiin tyhjin suin. Klubiravintolan ruoka on monipuolista ja listalta löytyy vaikutteita niin Pohjois-Amerikasta, että Aasiasta, kotimaisia makuja unohtamatta. Lisäksi kasvisruokaa on saatavilla.

Ravintolaan voi tulla nauttimaan ja herkuttelemaan vaikkei pelikentillä suuntaakaan.

Linna Golfin kenttämestari on tällä hetkellä Kasper Mäkinen.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Linna Golfin yhteystiedot

Linna Golf sijaitsee siis Hämeenlinnassa. Golfkentälle on noin tunnin ajomatka Helsingistä sekä 45 minuuttia Tampereelta. Hämeenlinnan keskustaan ajaa noin 10 minuutissa.

Golfkentän osoite on:

Linna Golf
Vanajanlinnantie 485
13330 Harviala

Voit ottaa golfkenttään yhteyttä myös puhelimitse numerossa: 0300 870 578. Vaihtoehtoisesti voit laittaa sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Kun siis kaipaat erinomaista ja laadukasta golfkenttää pelihetkiin, ota suunnaksi Linna Golf Hämeenlinnassa!

Linna Golf kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll