Vuokatti

Ympärivuotisen urheilun ja retkeilyn tyyssijana tunnettu Vuokatti on todella maineensa veroinen. Vuokatissa ei varmasti käy aika pitkäksi, sillä tekemistä on todella paljon. Vuokatti on tämän vuoksi hyvä kohde suuremmallekin perheelle, sillä mielekästä tekemistä riittää vauvasta vaariin.

Luonnonystäville Vuokatti tarjoaa vaarojen koristamat upeat maisemat. Kaikista korkein Porttivaara nousee jopa 345m merenpinnan yläpuolelle, joten maisemat ovat sanoinkuvaamattomat. Kaiken kaikkiaan Vuokatissa on jopa 13 vaaraa ja lisäksi useita järviä.

Artikkeli jatkuu...

Patikointireittejä on monia erilaisia, joista voi valita omalle kunnolle sopivan vaativuuden ja kilometrimäärän. Voit tutustua lisää Vuokatissa vaeltamiseen täältä.

Reippaimmat matkailijat pääsevät nauttimaan Vuokatin urheilupuiston tarjoamista palveluista, kuten monista maastopyöräily-, rullahiihto- ja suunnistusreiteistä. Vuokatissa pääsee myös hiihtämään suksilla ympäri vuoden maailman ensimmäisen 1,2km pitkän hiihtotunnelin vuoksi.

Myös talvisin alueella on hyvät ladut sekä 13 rinteen laskettelukeskus. Lue lisää Vuokatin laskettelusta.

Myös lapsille riittää monenlaista urheilullista tekemistä. Perheen pienimmät viihtyvät varmasti Vuokatin Superparkin sisäseikkailupuistosssa ja Kylpylä Katinkullan altaissa polskimassa. Vanhemmille lapsille Vuokatista löytyy muun muassa Vuokatin seikkailupuisto, jossa pääsee haastamaan itsensä korkealla olevien kiipeilyharjoitusten kanssa. Lisäksi kannattaa muistaa Vuokatin telinesali, paintball-rata, futisgolf, megazone, rinneautot sekä VR-Room, jossa pääsee virtuaalimaailman syövereihin. Tekemistä siis riittää.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Patikointi, hiihto vai rentoutuminen

Monien erilaisten urheilu- ja reippailu mahdollisuuksien lisäksi Vuokatissa pääsee myös rentoutumaan. Katinkullan kylpylä tarjoaa useampia porealtaita, hierovia suihkuja ja lämpimiä altaita.

Lisäksi Vuokatin Aatelista löytyy Zen Spa, jossa pääsee rentoutumaan monipuolisiin Spa-palveluihin.

Spa-osasto on myös vuokrattavissa kokonaan itselleen, jolloin on mahdollista päästä rentoutumaan oman porukan kesken, kylpylän henkilökuntaa lukuun ottamatta.

Spa-alueella on myös allasbaari, jossa on anniskeluoikeudet.

Kannattaa myös testata Vuokatin hierontapalvelut!

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll