LomarengasLomarengas

Arctic Guesthouse & Igloos – 10 liikuteltavaa lasi-iglua Ranuanjärven rannalla

Lasi-iglut ovat viime vuosien aikana tulleet olennaiseksi osaksi Lapin matkailua ja monet iglumajoitukseen erikoistuneet lomakohteet ovat saaneet todella laajaa kansainvälistä huomiota myös maailmalla, pitkälti luksuselementtinsä sekä revontulten ihailun ansiosta.

Ranualla sijaitsevat 10 AuroraHut lasi-iglua ovat tässä kategoriassa kuitenkin hieman poikkeuksellisia, sillä iglut saavuttivat erittäin suuren suosion nimenomaan kotimaan matkailijoiden puolella menneenä kesänä ja moni pitääkin näitä vapaasti liikuteltavia igluja mielenkiintoisempana majoituselämyksenä nimenomaan kesää ajatellen.

Artikkeli jatkuu alla
Tarjouksia Arctic Guesthouse & Igloos -majoituksiin!
Arctic Guest House Igloos
Artikkeli jatkuu...

Ympärivuotinen majoituselämys

Ranuan iglut kesällä ja talvella

Arctic Guesthouse & Igloos logoVapaan liikuteltavuutensa lisäksi ranualainen Arctic Guesthouse & Igloos on halunnut poiketa muista iglumajoitusta tarjoavista yrityksistä ennenkaikkea siten, että yritys ei markkinoi iglujaan luksusmajoituksena, vaan pikemminkin luonnonläheisenä, seikkailullisena sekä ympärivuotisena majoituselämyksenä.

AuroraHuteissa poikkeuksellista muihin lasi-igluihin nähden on se, että igluja voidaan liikutella paikasta toiseen ympärivuotisesti. Talvikaudella iglut liikkuvat Ranuanjärven jääkannen päällä joko vahvan moottorikelkan tai telamönkijän vetämänä ja kesällä iglut liikkuvat omien sähkömoottoriensa voimin.

Vaikka AuroraHutit ovatkin erinomaisia majoitusvaihtoehtoja myös esimerkiksi revontulten ihailemisen ja kuvaamisen kannalta, niin liikuteltavien igluveneiden osalta mahdollisuudet eivät rajoitu pelkästään talvikauteen ja pohjoisen taivaan ihailuun, vaan igluista on ihan tarkoituksella pyritty luomaan majoitusvaihtoehtoja, jotka tuovat sekä igluissa yöpyville vieraille että majoitusalan yrityksille mahdollisuuden ympärivuotisuuteen.

Tämä onkin upea asia nimenomaan Suomen luontoa ajatellen, sillä kokemisen arvoisia luontoelämyksiä maastamme löytyy varmasti kaikille neljälle vuodenajalle.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Kesä 2020 ja kotimaan matkailu yllättivät

Matkailualalla elettiin erittäin poikkeuksellista aikaa jo viime kevään aikana, mutta Ranualla oltiin hereillä ehdottomasti oikeaan aikaan. Kun loppukeväästä kotimaan matkailulle alettiin näyttämään jo hieman vihreää valoa, aloitti Arctic Guesthouse & Igloos aktiivisen markkinoinnin ensin Ranualla sekä lähialueilla asuville ihmisille.

Iglujen markkinoinnissa käytettiin erikoishinnan lisäksi etenkin etämajoittumis- ja työskentelyvaihtoehtoja, joita iglujen ominaisuudet tukevat yhä erinomaisesti. Kaikkiin igluihin on mahdollista kirjautua omatoimisesti yksilöllisen sisäänpääsykoodin avulla ja igluista löytyy todella modernit mahdollisuudet myös etätyöskentelyyn.

Tämä herätti huomiota myös suurissa kotimaisissa medioissa, sillä aiheesta tehtiin kevään aikana erilliset jutut sekä Iltalehteen että Helsingin Sanomiin. Ensimmäisen kerran Ranuan iglut olivat lähes täyteen varattuina vapun aikaan.

Kesä oli Ranuan AuroraHut -lasi-igluille kiireellistä aikaa ja kotimaan matkailijat löysivät verrattaen uuden yrityksen erittäin hyvin etenkin kesäkuun lopusta eteenpäin. Heinäkuun aikana Arctic Guesthose & Igloosilla jouduttiinkin ajoittain myymään melkoisen paljon ”ei oota”, kun tulijoita iglujen puolelle olisi ollut ajoittain huomattavasti enemmän kuin kapasiteettia oli tarjolla.

Kokemukset Ranuan AuroraHuteista ovat olleet lähes poikkeuksetta positiivisia. Eniten kiitosta kesäkauden aikana saivat iglujen varaushintaan (190€/yö) sisältyvä AuroraHut igluajelu Ranuanjärvellä sekä vanhan ajan rantasauna, jonka käyttöoikeus sisältyy kaikkien igluvarausten hintaan.

Suurta kiitosta on saanut myös iglujen lemmikkiystävällisyys: Ranualla AuroraHuteissa on mahdollista majoittua myös kissojen ja koirien kanssa.

Artikkeli jatkuu alla
Alvar PetAlvar Pet
Artikkeli jatkuu...

Mitä igluissa yöpyminen kustantaa?

Ranuan igluissa yöpyminen

Ranualla AuroraHuteissa on mahdollista yöpyä alkaen hintaan 190€/yö. Tämä hinta sisältää majoituksen, vuodevaatteet, pyyhkeet, buffet-aamiaisen sekä rantasaunan käyttömahdollisuuden kahdelle hengelle.

Normaalista Arctic Guesthouse & Igloosilla on käytössään neljä kausittaista hintaa, joista kallein on talvisesonki. Talvi- ja kevätkaudelle 2020/21 yrityksellä on kuitenkin käytössään erikoishinta, jolla AuroraHutissa pääsee yöpymään hintaan 240€/yö. Hinta on voimassa aina toukokuun loppuun saakka, jonka jälkeen voimaan astuu kesän hinta 190€/yö.

Jos olet harkinnut matkaa Ranualle, niin katso myös mitä Ranuan nähtävyydet tarjoavat matkaasi.

Arctic Guesthouse & Igloos kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll