Yyterin majoitus – 2+3 erinomaista vaihtoehtoa rantalomaan

Porin Yyteri on ihastuttava ja monipuolinen lomakohde. Alueelta löytyy tietenkin Suomen tunnetuimpiin kuuluva Yyterin hiekkaranta, mutta runsaasti muutakin tekemistä ja nähtävää. Yyterin majoitus tarjoaa puolestaan rentouttavat ja laadukkaat puitteet yöpymiseen.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Yyterin hotellit

Majoitusta Yyterin alueelta voi lähteä etsimään hotelleista. Hotellit Porin Yyterissä tarkoittavat laadukkaita palveluita sekä upean miljöön rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Yyterin majoitus hotellissa on mahdollista näissä kahdessa upeassa vaihtoehdossa:

1. Yyterin kylpylähotelli

Yyterin kylpylähotelli ilmasta

Virkistyshotelli Yyteri, eli Yyterin kylpylähotelli, on täyden palvelun hotelli Yyterissä. Hotelli sijaitsee aivan hiekkarannan välittömässä läheisyydessä, sillä matkaa rannalle ei ole kuin 250 metriä.

Tämän Yyterin hotellin huoneista löytyy:

 • Televisio ja ilmainen langaton nettiyhteys
 • Oleskelualue sekä kirjoituspöytä
 • Oma kylpyhuone ammeella tai suihkulla
 • Jääkaappi

Yyterin kylpylähotellista löytyy lisäksi erinomainen spa-osasta. Kylpyläosastolta löytyy perinteiset pore- ja uima-altaat sekä sauna, josta avautuvat upeat näkymät merelle.

Kylpylässä on saatavilla lisäksi erilaisia wellness-hoitoja lisämaksua vastaan.

Tämä hotelli Yyterissä palvelee asukkaita pelihuoneella, kirjastolla sekä kauniilla merenrantaterassilla. Herkuttelemaan hotellissa pääsee Seaside Restaurant-ravintolassa sekä Lobby Caféssa.

Yyterin hotellin läheltä löytyy monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, sillä lähellä on Yyterin Hevospankki sekä Yyterin Surfkeskus.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Mäntyluodon hotelli

Mäntyluodon hotelli, Yyteri

Hotellit Porin Yyterissä voivat viedä rentoutumaan myös upeaan jugend-rakennukseen. Mäntyluodon hotelli tarjoaa upeaa majoitusta Yyterissä kauniissa puitteissa, eikä Yyterin hiekkarannalle ole kuin kolmen kilometrin matka.

Läheltä löytyy kuitenkin pienempi ranta, joten uimaan pääsee vain noin 50 metrin päässä hotellista.

Jokaisesta huoneesta löytyy televisio, oleskelualue sekä suihkullinen kylpyhuone. Osassa huoneissa on lisäksi jääkaappi sekä merinäköala. Huoneen hintaan sisältyy maistuva aamiainen ja hotellista löytyy viihtyisä kahvila ja baari. Lähistöllä on lisäksi ravintoloita.

Mäntyluodon hotelli on erinomainen Yyterin majoitus golfista kiinnostuneille, sillä hotellista on todella lyhyt matka Yyterin golfkentälle.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Yyterin majoitus mökeissä

Majoitusta Porin Yyterissä voi etsiä hotellien lisäksi myös laadukkaista vuokramökeistä ja loma-asunnoista. Yyterin mökit ovat erinomainen valinta, kun kaipaat hieman omatoimisempaa lomailua. Mökki Yyterissä on myös erinomainen vaihtoehto perheille.

3. Yyteri Camping mökit

Yyteri Camping mökit

Majoittuminen Yyterin Campingin leirintäalueen mökeissä vie keskelle kaunista merimaisemaa. Yyteri Resort & Camping alueelta löytyy yhteensä 75 mökkiä, joista 30 tarjoaa Yyterin majoitusta ympäri vuoden. Kesäkaudella voi näiden 30 mökin lisäksi yöpyä hyvinvarustelluissa hirsi- tai leirintämökeissä.

Kaikista mökeistä löytyy jääkaappi, kahvinkeitin ja liesi. Majoittujien käytössä on jaetut kylpyhuoneet ja muihin alueen palveluihin kuuluu muun muassa ravintola.

Yyterin golfkenttä on vain kolmen kilometrin päässä kohteesta.

4. Yyterin Villa Pyrylä

Yyterin Villa Pyrylä

Tämä Yyterin loma-asunto on erinomainen valinta, kun kaipaat omaa rauhaa. Kyseessä on toinen erinomainen Yyterin majoitus golfista kiinnostuneille, sillä kentälle on vain kilometrin matka huvilalta.

Loma-asunnosta löytyy:

 • Oma sauna
 • Täysin varusteltu keittiö
 • Olohuone, jossa takka ja televisio
 • Suihkullinen kylpyhuone
 • WC
 • Kaksi terassia, joilta merinäkymät
 • Kaksi makuuhuonetta joissa kaksi yhden hengen vuodetta

Porin keskustaan on noin 25 minuutin ajomatka, lähimmän ruokakaupan ollessa kolmen kilometrin päässä.

5. Yyteri Beach Lomakeskus

Yyteri Beach Lomakeskus

Lomakeskus Yyteri Beachin majoitus tarjoaa upeita lomamökkejä yöpymiseen. Huvilamajoitusta on saatavilla ympäri vuoden ja mökeissä mahtuu majoittumaan 4-10 henkilöä, kohteesta riippuen. Kaikista mökeistä löytyy kaikki tarvittava rentoon lomaan.

Mökit ovat aivan Yyterin rannalla, joten maisemat ovat todella upea ja tekemistä riittää taatusti.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Etsi edullinen majoitus Yyteristä netistä

Porin Yyterin majoitusta löytyy siis kaikenlaisiin tarpeisiin. Yyterin hotellit ovat laadukkaat ja sopivat yöpymiseen silloin, kun kaipaat hieman luksusta ja rentoa menoa.

Jos taas haluat majoittua Yyterissä omatoimisesti, voit valita Yyterin mökit ja loma-asunnot. Netistä löydät parhaimmat hotelli- ja mökkitarjoukset Yyteriin.

Vaihtoehtojen joukosta löytyy taatusti sopiva kohde kaikille ja Yyterin majoitus takaa onnistuneen ja hauskan loman!

Yyterin majoitus kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll