LomarengasLomarengas

Savukosken majoitus järjestyy hotellissa tai erämökissä

Lapista löytyy monta erinomaista lomakohdetta. Savukoski Lapin itäosassa on erinomainen matkailukohde, jossa pääsee nauttimaan suomalaisesta luonnosta läpi vuoden. Savukosken majoitus tarjoaa vaihtoehtoja moneen makuun, joista alempana lisää.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Savukosken majoituksiin!
Savukoski talvella
Artikkeli jatkuu...

Savukosken hotellit

Jos kaipaat palveluita, niin voit suunnata Savukosken hotelleihin.

Yöpymään voi suunnata esimerkiksi näihin erinomaisiin hotelleihin ja hostelleihin:

Samperin Savotta

Samperin Savotta, Savukoski

Lämminhenkinen Samperin Savotta löytyy Kemijoen läheltä Savukoskelta. Pääset nauttimaan upeista erämaamaisemista sekä tuntureista laadukkaissa huoneissa.

Päärakennuksesta löytyy 12 kahden hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on lisäksi parvi, johon on mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Hintaan kuuluu lisäksi aamiainen ja hotellin saunan käyttö.

Hotelli Samperin Savotta Savukoskella tarjoaa myös mökkimajoitusta. Voit vuokrata mökin Savukoskelta aivan hotellin läheltä.

Osa mökeistä on neljän hengen ja osa kuuden hengen mökkejä, joissa on käytössä oma sauna ja minikeittiö.

Alueella on myös erinomainen Savukosken ravintola, joten kohde on erinomainen kokonaisvaltaiseen lomaan.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

B&B Savukoski Herrala

B&B Savukoski Herrala

Savukosken keskustasta löytyy myös erinomainen Herrala. Legendaarisen Sau-Herran kotitilalla voi majoittua kodinomaisissa huoneissa.

Oleskelutilan ja oman huoneen lisäksi Herralassa on asukkaiden käytössä pieni minikeittiö. Siellä on siis helppo valmistaa esimerkiksi retkieväät.

Savukosken mökit

Kauniista Savukosken luonnosta pääsee tietenkin parhaiten nauttimaan mökkilomalla. Savukosken eräkämppä on erinomainen valinta loman majapaikaksi.

Tässä parhaimmat vuokramökit Savukosken läheisyydessä:

Rasianiva

Rasianiva, Savukoski

Tämä Savukosken mökki löytyy noin 10 kilometrin päästä kirkonkylältä. Rauhallisen metsätien varrelta löytyy kaksi mökkiä samasta pihapiiristä.

Niistä uudempi on rakennettu vuonna 2003 ja mökin varusteluun kuuluu:

  • Tupa ja siinä oleva keittiö
  • Alkovi
  • Varaava takka ja puukamiina
  • Aurinkopaneelilla toimivat valot ja televisio (käytössä kesäisin)

Toinen hirsimökki on rakennettu vuonna 1986. Sieltä löytyy tupa, jossa sänky yhdelle sekä alkovi, jossa on kaksi patjaa. Mökissä on lisäksi avokuisti ja keittiösyvennys. Mökistä löytyy takka ja puukamiina.

Näissä Savukosken erämökeissä on lisäksi käytössä joen rannassa oleva sauna. Mökki on erinomainen vaikkapa kalastusretken majapaikaksi.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Vastasmaa

Vastasmaa mökki, Savukoski

Tämä ihastuttava kelohonkamökki Savukoskella majoittaa 2+2 henkilöä. Mökistä on keskustaan alle 10 kilometrin matka, joten kirkonkylän palvelut ovat lähellä. Korvatunturiin ja Joulumuorin tupaankin on vain noin 10 kilometrin matka.

Mökistä löytyy levitettävä laveri nukkumiseen sekä parvelta kolme patjaa. Lämmitys onnistuu puukamiinan avulla.

Juomavesi tulee hakea mökin huoltajalta noin kuuden kilometrin päästä tai siitä voi lisämaksua vastaan sopia erikseen toimitettavaksi.

Pihapiiristä löytyy myös erillinen aitta, joka sopii kesäisin yöpymiseen. Lisäksi käytettävissä on sauna joen rannassa.

Riekkoranta

Riekkoranta, Savukoski

Hieman kauempaa löytyy tämä ihastuttava Savukosken mökki. Riekkoranta on noin 45 kilometrin päässä Savukosken kirkonkylältä, joten matka ei ole kuitenkaan liian pitkä.

Mökkiin mahtuu majoittumaan neljä henkilöä. Sieltä löytyy tupa, keittosyvennys ja yläkerta, jossa on neljä vuodetta.

Lisäksi pääset nauttimaan puusaunan löylyistä ja takan lämmöstä. Pihalla on lisäksi aitta, jossa on kaksi sänkyä, joissa voi yöpyä kesäisin. Pihalta löytyy myös tulentekopaikka ja käytettävissä on myös savustuslaatikko, joten monenlaisen ruoan laittaminen onnistuu.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Muista myös Savukosken lähistön mökit

Savukosken sijainti on erinomainen luontolomaan. Läheltä löytyy Urho Kekkosen kansallispuisto ja eipä Saariselällekään ole ihan mahdoton matka.

Majoitusta Savukosken läheltä voi etsiä muun muassa Sodankylästä, Kemijärveltä ja Pyhä-Luostolta.

Tässä vielä muutama erinomainen mökki lähialueella:

  • Tammakkalehto – Tämä Ruuvaojan mökki löytyy 58 kilometrin päässä kirkonkylästä. Mökissä voi majoittua 2+2 henkilöä ja mökin lisäksi käytössä on soutuvene.
  • Kantrila – 45 kilometrin päässä Savukosken kirkonkylää löytyy tämä viehättävä pikkumökki. Mökkiin mahtuu yöpymään 2+2 henkilöä ja käytössä on erillinen sauna.
  • Rantakangas – Savukoskelta on noin 70 kilometrin matka tähän erämökkiin. Mökissä voi yöpyä peräti 2+4 henkilöä ja käytössä on pieni keittiö. Mökki sopii erinomaisesti kalastus- tai melontaretken tukikohdaksi.

Mökki Savukoskelta löytyy siis taatusti monenlaiseen lomaan. Katsasta siis esimerkiksi Lomarenkaan Savukosken mökit, kun kaipaat hyvää mökkiä.

Savukosken majoitus kartalla

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll