LomarengasLomarengas

Top 5 Ylläksen ravintolat – Herkuttele näissä

Ylläksen ravintolat tarjoavat lappilaisia elämyksiä sekä kansainvälisiä makuja.

Pääset istumaan iltaa rinneravintoloihin tai käydä nappaamassa pikkupurtavaa viehättävistä latukahviloista.

Mikä mukavinta, niin Ylläksen ravintolat järjestävät usein myös muuta ohjelmaa kiehtovien tapahtumien muodossa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat Ylläksen ravintolat

Jos olet suunnittelemassa lomaa Ylläkselle, niin minne sitten kannattaa mennä nauttimaan herkullista purtavaa?

Tässä esittelyssä parhaimmat Ylläksen ravintolat:

1. Ravintola Poro

Ravintola Poro, Ylläs

Kun kaipaat perinteisiä lappilaisia makuja, kannattaa suunnaksi ottaa esimerkiksi Ylläksen Ravintola Poro, missä nimensä mukaisesti ravintolassa voi nauttia erilaisista pororuuista.

Mutta muitakin paikallisia makuja löytyy niin kala- että kasvisruokien muodossa. Listalla on myös herkullisia, marjaisia jälkiruokia.

Ylläksen ravintola Poro on avoinna sesonkien mukaan. Ovet avautuvat syksyllä ruskan aikaan ja uudelleen joulukuussa. Ravintola Porossa voi herkutella myös keväällä aukioloaikojen mukaan.

Poro sijaitsee Äkäslompolossa ja sen tarkkoihin aukioloaikoihin, sekä varausten tekemiseen, voi tutustua ravintolan nettisivuilla.

Menu: https://ravintolaporo.fi/alacarte/

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Ravintola Otso

Ravintola Otso, Ylläs

Ylläksen ravintola Otso on todella suosittu ruokapaikka. Otsoon tullaan nauttimaan herkullisia fajitaksia, pitsoja ja huurteisia juomia.

Voit tilata ruokaa a la carte -listalta tai nauttia suussa sulavia jälkiruokia. Voit herkutella kansainvälisillä ruuilla tai kokeilla paikallista karhua tai poroa.

Ravintola Otsolla on Ylläksen läheisyydessä kaksi ravintolaa. Ravintola Otso Äkäslompolo ja Ravintola Otso Ylläsjärvi ovat molemmat erinomainen valinta, olitpa sitten patikoimassa tai vain rentoutumassa Lapissa.

Ravintolat ovat normaalisti avoinna joka päivä klo 12-22 1.9-30.4.

Menu: https://www.talvennapa.fi/menu/

3. Ravintola Taiga

Ravintola Taiga, Ylläs

Ylläksen ravintola Taiga on erinomainen tunturiravintola. Pääset nauttimaan ravintolan herkuista talvikaudella, jolloin ravintola on yleensä avoinna päivittäin klo 12-17.00.

Ravintolassa voi nauttia paikallisia makuja ja lämmitellä esimerkiksi hiillosmakkaralla

Kun haussa on parhaat Ylläksen ravintolat laskettelulomaan, kannattaa Ravintola Taiga pitää mielessä!

Menu: https://www.taigayllas.fi/fi/

4. Ravintola Rouhe

Ravintola Rouhe, Ylläs

Äkäslompolon kylässä Ylläksellä sijaitsee myös tunnelmallinen ravintola Rouhe. Ravintolan ruuat ovat mukava sekoitus paikallista ja kansainvälistä makumaailmaa.

Ravintolan listalta löytyy sopivaa syötävää myös lapsille ja etenkin Rouheen pitsat ovat hyvä valinta. Rouheessa on lisäksi erilaisia juhlamenuita muun muassa jouluna sekä äitien- ja isänpäivänä.

Ravintola Rouhe Ylläksellä on avoinna päivittäin klo 12-22.00. Ruokapaikka löytyy taatusti aina, joskin juhlakattaukseen kannattaa pöytä varata aina etukäteen.

Menu: https://www.ravintolarouhe.fi/menu.html

Artikkeli jatkuu...

5. Lomakeskus Seidan ravintolat

Lomakeskus Seidan ravintolat

Äkäslompolon ravintolat voivat viedä nauttimaan myös Lomakeskus Seidan ravintoloista. Heidän valikoimiin kuuluvat nimittäin Ravintola Seitapirtti sekä Revontulipirtti. Niistä jälkimmäinen on suunniteltu revontulien ihasteluun päivällisen merkeissä.

Upeasta ravintolasta löytyy myös ravintolaan varta vasten suunniteltu astiasto, joka luo tunnelmaa herkutteluun. Molempien ravintoloiden listalla suositaan paikallisia raaka-aineita ja valinnanvaraa riittää myös kasvissyöjille.

Ravintola Seita Äkäslompolossa löytyy aivan kylän keskustasta ja sinne on helppo saapua. Ravintolan lisäksi lomakeskus tarjoaa myös monipuolista majoitusta. Täältä löytyy muu Ylläksen majoitus.

Tietoa: https://seitahotelli.fi/palvelut/#palvelut-ravintola

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Ravintolat Ylläksellä tarjoavat hauskanpitoa

Ylläksen ruokapaikat järjestävät usein kaikenlaista ohjelmaa. Tanssiravintolat ja baarit lisäävät viihdykettä lomapäiviin herkullisen ruokailun merkeissä.

Jos tanssijalka vipattaa, niin voit suunnata esimerkiksi näihin Ylläksen ravintoloihin:

  • Kitchen & Northern Cafe Well
  • Lapland Hotels Äkäshotelli
  • Taiga
  • Public House Selvä Pyy

Ylläksen ravintoloiden esiintyjät näkee helpoiten ravintoloiden nettisivuilta. Yleensä tapahtumia on eniten aina sesonkien aikaan juhannuksen sekä joulun ja hiihtolomien tienoilla.

Ovatko Ylläksen ravintolat kesällä avoinna?

Jotkin Ylläksen ja Äkäslompolon ravintolat ovat avoinna vain talvikaudella, mutta et jää nälkäiseksi kesälläkään, sillä kahviloita ja ravintoloita kyllä riittää.

Ylläksen ravintolat kesällä voivat avata ovensa vain esimerkiksi juhannuksen aikaan sekä ruskakaudeksi. Kannattaa tutkia Ylläksen ravintoloiden aukioloajat netistä, jos mielessäsi on jokin tietty ravintola.

Ylläksen ravintola kokemuksia lukiessa saa kuvan laadukkaista ja ystävällisistä ruokapaikoista. Ravintolat kunnioittavat paikallisia makuja ja raaka-aineita, lisäten mukaan myös hieman kansainvälisiä makuja.

Ylläs onkin erinomainen lomakohde myös herkuttelijoille!

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Ylläksen ravintolat kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll