LomarengasLomarengas

Suomen suosituimmat matkailukohteet listattuna

Suomen suosituimmat matkailukohteet vievät niin historiallisiin tunnelmiin, että rentouttaviin luontokohteisiin. Suomesta löytyy monia upeita kohteita erilaisiin lomiin ja kaikenlaisille matkaajille.

Sopivaa lomakohdetta mietittäessä ei ole mitään syytä katsoa kotimaata kauemmaksi. Suomi on täynnä viehättäviä lomakohteita, joissa onnistuu niin perinteinen rantalomailu, että kulttuuria täynnä oleva kaupunkiloma. Suomen suosituimmat matkailukohteet ovat kattava valikoima laatua, hauskanpitoa ja rentoutumista. Hyviä matkakohteita löytyy ympäri Suomen. 

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Kotimaan suosituimmat matkailukohteet

Suosituimpiin kohteisiin lukeutuvat kestosuosikit kuten Helsinki ja Lappi matkailukeskuksineen. Helsinkiin lähdetään kokemaan pääkaupungin hulinaa, kun taas Lappi kutsuu liikkumaan patikoinnin tai laskettelun merkeissä. 

Mutta mielenkiintoisia ja suosittuja kaupunkilomakohteita riittää Helsinginkin lisäksi. Muun muassa Tampere, Turku ja Porvoo ovat suosittuja niin suomalaisten, että ulkomaisten matkaajien keskuudessa. Kaupungit tarjoavat niin historiaa, että kulttuuria sekä laadukkaita palveluita. Siihen päälle vielä vanhoista linnoista ja linnoituksistaan tunnetut kaupungit kuten Savonlinna ja Hämeenlinna, niin valinnanvaraa riittää!

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Suomen suosituimmat matkailukohteet vievät keskellä luontoa

Suomen ehdottomimpia matkailuvaltteja on tietenkin puhdas ja kaunis luonto. Maastamme löytyy todella runsaasti upeita luontokohteita, jotka soveltuvat matkailuun läpi vuoden. Kesäisin luonnossa pääsee rentoutumaan ja marjastamaan, kun taas talvella kauniit hankimaisemat kutsuvat hiihtämään. 

Luonnonrauhaa etsiessä Suomen suosituimmat matkailukohteet vievät matkailija muun muassa:

  • Kansallispuistoihin kuten Repoveden kansallispuistoon ja Kolin kansallispuistoon
  • Yyterin tai Kalajoen hiekkarannoille
  • Ahvenanmaalle
  • Saaristoon rannikolla tai sisävesillä

Yllä mainittujen matkailukohteiden suosion taustalla on ehdottomasti monipuolisuus. Kohteista löytyy erilaista tekemistä ja katseltavaa niin aikuisille, että lapsille. Löydät siis taatusti hyvän matkailukohteen Suomesta, olitpa liikkeellä sitten perheen kanssa tai kaveripiirin kesken.

Suomen suosituimmat matkailukohteet mahdollistavan monipuolisen ja hauskan loman. Voit suunnata kaupungin hulinaan tai keskelle kaunista luontoa!

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll