Holiday ClubHoliday Club

Autonvuokraus Kuusamossa – Kilpailuta vuokra-auto Kuusamosta

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kuusamo lähialueineen tarjoaa upeita luontokohteita sekä viihdyttäviä palveluita. Kaunis kunta soveltuu upeasti lomakohteeksi läpi vuoden. Aluetta haluaa taatusti nähdä lomallaan hieman tarkemminkin ja se onnistuu auton kyydissä. Tässä vinkkejä siihen, kuinka autonvuokraus Kuusamossa onnistuu parhaiten.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Autovuokraamo Kuusamon lentokentällä

Mikäli saavut Kuusamoon lentäen, onnistuu auton vuokraaminen Kuusamon lentokentällä. Kenttä sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Kuusamon keskustasta ja sieltä ajaa Rukan lomakeskukseen noin 30 minuutissa, sillä välimatka on vain noin 30 kilometriä.

Vuokra-autoja on saatavilla lentokentällä useilta tunnetuilta autovuokraamoilta. Kentällä voi vuokrata auton muun muassa Avis-, Europcar- ja Hertz-autovuokraamoilta. Monen autovuokraamon pääpiste sijaitseekin juuri Kuusamon lentokentällä.

Huomioi, että Kuusamon lentokentän autonvuokrauspisteet eivät välttämättä ole avoinna muuten kuin ennakkovarauksesta. Kannattaa siis ehdottomasti vuokrata auto etukäteen netissä.

Lentokentältä saat sitten auton heti käyttöösi ja voit suunnata vuokra-auton kyydissä Kuusamoon tai lähialueella sijaitsevaan majapaikkaasi. Palauttaminen onnistuu myös helposti Kuusamon lentokentälle, eikä koko hommaan tarvitse varata hirveästi aikaa.

Auton vuokraaminen Kuusamossa

Toki autonvuokraus onnistuu muuallakin Kuusamon alueella. Auton voi vuokrata Kuusamon keskustaan, vaikkapa keskustan linja-autoasemalle. Bussiliikenne Kuusamoon on varsin vilkas ja päivittäin busseja saapuu esimerkiksi Rovaniemeltä.

Autonvuokrauksen osalta vaihtoehtoja riittää ja voit verrata eri autovuokraamojen hintoja löytääksesi halvimmat hinnat.

Artikkeli jatkuu alla
Naantali SpaNaantali Spa
Artikkeli jatkuu...

Mikä on paras vuokra-auto Kuusamossa?

Paras vuokra-auto Kuusamossa

Paras vuokra-auto Kuusamossa riippuu tietenkin pitkälti tarpeistasi. Autovuokraamoilta löytyy todella hyvin vaihtoehtoja, joten valinnanvaraa kyllä riittää. Vuokraamoista onnistuu jopa pakettiauton vuokraus Kuusamossa, jos tavaraa on mukana enemmänkin.

Kannattaa ehdottomasti katsoa autojen tiedot tarkasti, mikäli saavut Kuusamoon perheen kanssa tai esimerkiksi lasketteluvarusteiden kera. Tila-auto on hyvä valinta perheille ja monilta autonvuokrausfirmoilta saa lastenistuimen käyttöön varausmaksua vastaan tai ilmaiseksi.

Mikäli olet liikenteessä kaveriporukalla tai esimerkiksi laskettelukamppeita on paljon, voi minibussi tai tila-auto olla hyvä valinta.

Lisäksi autovuokraamot Kuusamossa tarjoavat kattavasti maastureita, joilla pääsee kätevästi kaukaisempaankin mökkiin talvikelillä.

Artikkeli jatkuu...

Mitä maksaa autonvuokraus Kuusamossa?

Edullinen autonvuokraus Kuusamossa onnistuu varsin helposti, sillä vaihtoehtoja riittää.

Tässä hieman esimerkkejä eri Kuusamon vuokra-autojen hinnoista economy-luokan autolle:

  • Hertz Kuusamo – hieman alle 190 euroa / 3 vuorokautta
  • Thrifty Kuusamo – reilu 200 euroa / 3 vuorokautta
  • Budget Kuusamo – hieman alle 290 euroa / 3 vuorokautta
  • Avis Kuusamo – reilu 280 euroa / 3 vuorokautta
  • Europcar Kuusamo – reilu 280 euroa / 3 vuorokautta

Hintaesimerkit ovat joulukuulta, mikä on suosittua matkustusaikaa Kuusamossa. Hinnat voivat siis laskea sesonkiajan ulkopuolella.

Hintoja vertaillessa kannattaa lisäksi aina muistaa olla tarkkana siitä, mitä hintaan sisältyy. Esimerkiksi muutokset eivät välttämättä kuulu hintaan ja mikäli joudut perumaan autonvuokrauksen, et välttämättä saa rahojasi takaisin. On siis hyvä lukea ehdot ennen auton vuokraamista Kuusamosta.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Miksi vuokrata auto Kuusamossa?

Kuusamon lentokentältä on varsin kattavat liikenneyhteydet muun muassa Rukalle. Autonvuokrausta Kuusamossa kannattaa kuitenkin harkita, sillä se tekee lähialueeseen tutustumisesta todella helppoa ja kätevää.

Vuokra-auton kyydissä pääset kokemaan esimerkiksi:

  • Oulangan kansallispuiston
  • Suurijärven alueen
  • Kuusamon Suurpetokeskuksen

Pääset tutkimaan lähiympäristöä kätevämmin ja omatoimisesti silloin, kun itse haluat. Lisäksi voit etsiä edullista majoitusta Kuusamosta hieman laajemmin, sillä autolla pääset ajamaan esimerkiksi Rukalle näppärästi lähialueen mökeiltä.

Autonvuokraus mahdollistaa esimerkiksi niin laskettelukeskuksen, että Kuusamon Tropiikin kylpylän palveluista nauttimisen samalla lomalla!

Pidä siis autonvuokraus Kuusamossa mielessäsi, kun suunnittelet seuraavaa lomaa tähän ihastuttavaan kohteeseen!

Artikkeli jatkuu alla
LomarengasLomarengas
Artikkeli jatkuu...

Kuusamon autovuokraamot kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll