LomarengasLomarengas

Rokuan majoitus – Parhaat hotellit ja mökit luonnon keskellä

Rokualla lomailu mahdollistaa aktiivisen loman puhtaassa suomalaisessa luonnossa. Upeat pohjoisen maisemat kutsuvat retkeilemään ja patikoimaan ympäri vuoden. Rokuan kansallispuisto on Oulun alueen parhaimpia nähtävyyksiä, sen kuuluessa Unescon kansainväliseen geopark-suojelukohteisiin. Mitä Rokuan majoitus tarjoaa ja mikä olisi juuri teille sopiva yöpymismuoto?

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Rokuan majoitus sisältää myös hotelleja

Rokualla voi majoittua laadukkaissa hotelleissa. Kun haluat lisätä lomaan hieman hemmottelua ja hyvinvointia, pidä mielessä nämä Rokuan hotellit:

Hotel Rokuanhovi

Hotel Rokuanhovi, Rokua

Majoitus Rokualla järjestyy Rokuanhovi hotellissa. Neljän järven ympäröimä ja Rokuan kansallispuiston vierestä löytyvä hotelli on erinomainen paikka majoittua.

Hirsinen hotellirakennus tarjoaa majoitustilat 24 huoneessa, jotka ovat erittäin siistejä ja tilavia. Osaan huoneista on saatavilla myös lisävuode. Huoneista löytyy taulutelevisio, suihkullinen kylpyhuone sekä langaton internetyhteys.

Tämän Rokuan majoituksen hintaan sisältyy aamiainen sekä asiakassaunan käyttö. Saunatiloja on lisäksi mahdollista vuokrata maksua vastaan yksityiskäyttöön.

Voit lisäksi vuokrata mökin Rokualta Rokuanhovin yhteydestä. Hotellista löytyy 1-4 henkilön mökkejä aivan Jaakonjärven lähellä.

Rokuanhovin mökkien varusteluun kuuluu:

 • Keittiö astioineen
 • Makuutila kahdella erillisellä sängyllä
 • Parvi nukkuma paikkoineen-
 • Kylpyhuone ja wc
 • Televisio

Aamupala, liinavaatteet tai hotellin saunan käyttö eivät sisälly mökkien hintaan.

Kun etsit Rokuan majoitusta koiran kanssa, on niin Rokuanhovin hotelli, että sen mökit hyvä vaihtoehto. Molempiin saa tuoda lemmikin lisämaksua vastaan.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Rokua Health & Spa

Rokua Health & Spa illalla

Rokuan kylpylä tarjoaa täysivaltaista hemmottelua lomaan. Tämä hotelli Rokualla tarjoaa erinomaiset huoneet, joiden joukossa on vaihtoehtoa myös perheille.

Lisäluksusta lomailuun tarjoaa saunalliset huoneet.

Huoneet ovat tilavia ja jokaisessa huoneessa on asukkaiden käytössä muun muassa taulutelevisio sekä ilmainen langaton nettiyhteys.

Tämän Rokuan majoituksen valttikortteihin kuuluu tietenkin sen kylpyläosasta.

Rokuan kylpylässä voi nauttia:

 • 4:stä sisäuima-altaasta
 • 2:sta porealtaasta
 • Saunan lämmöstä tai höyrysaunan eksotiikasta
 • Rokuan Span erilaisista hoidoista, joihin kuuluu perinteisiä hierontoja ja muita vartalohoitoja

Erinomaisesta Rokuan kylpylähotellista löytyy lisäksi laadukas ravintola, viihtyisä kahvila sekä kaksi baaria. Hauskanpitoon pääsee myös erilaisten Rokuan kylpylän tapahtumien avulla.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Rokuan mökit

Edullinen majoitus Rokuan maisemissa onnistuu alueen vuokramökeissä ja löydätkin parhaat Rokuan vuokramökit aivan kansallispuiston ja geoparkin tuntumasta.

Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi yllä mainitut Rokuanhovin lomamökit, mutta tämän lisäksi mökkimajoitusta Rokualla tarjoavat muun muassa:

Rokua Ahveroinen A3

Rokua Ahveroinen A3

Tämä Rokuan lomamökki löytyy aivan järven ääreltä. Huoneistosta löytyy oma keittiö, grillausvälineet sekä yksityiskäytössä oleva puutarha.

Lähialueelta löytyy lapsille leikkipuisto ja talvisin lähistöltä lähtee monia latureittejä. Asunnossa on lisäksi tilat suksien säilytykseen.

Tähän Rokuan vuokramökkiin voi majoittua neljä henkilöä, sillä asunnossa on yksi kahden hengen sänky sekä vuodesohva kahdelle.

Kirvesjärven Simpukka

Kirvesjärven Simpukka, Rokua

Jos kaipaat majoitusta Rokualla isommalle porukalle, voit vuokrata mökin Rokuan Kirvesjärveltä. Simpukka majoittaa enimmillään kuusi henkilöä.

Mökin varusteluun kuuluu hyvin varusteltu keittiö, grillausmahdollisuudet, iso terassi, tilava olohuone, makuuhuone ja kylpyhuone. Mökin lähiympäristö on todella rauhallinen ja kohde tarjoaakin sopivasti omaa rauhaa. Rokuan Span palvelut ovat vain noin kolmen kilometrin päässä.

Rokuanrivi loma-asunnot

Rokuan geoparkin majoitus on mahdollista Rokuan kylpylän vieressä olevissa vuokramökeissä.

Rokuanrivi loma-asunnoissa on:

 • Keittiö
 • Wc-ja suihkutilat
 • Erilliset sängyt

Huoneistot ovat kahdelle tai neljälle hengelle ja tämä majoitus on mahdollinen myös lemmikin kanssa, eikä erillistä lisämaksua tarvitse maksaa.

Huoneistoista ei löydy liinavaatteita, eikä Rokuan vuokramökin hinta sisällä loppusiivousta.

Näissä lomamökeissä majoittuvat asukkaat voivat ostaa lisäksi kylpylälipun alennettuun viiden euron hintaan.

Rokuan majoitus tarjoaa siis runsaasti mahdollisuuksia jokaisen yöpyjän tarpeisiin. Voit yöpyä laadukkaissa hotelleissa ja nauttia ensiluokkaisesta palvelusta, ja kun kaipaat enemmän omaa rauhaa, voit ottaa suunnaksi laadukkaat ja siistit Rokuan lomamökit!

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Rokuan majoitus kartalla

Matkapojat

Tutustu Matkapoikien kotimaan matkoihin ja löydä risteilytarjouksia!

Tutustu matkoihin

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll