LomarengasLomarengas

Saariston rengastien majoitus vie keskelle idylliä

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Saariston rengastie on hienoimpia suomalaisia reittejä. Turun saaristossa kiertävä reitti on mukava kiertää kesäisin niin pyörällä, moottoripyörällä että autolla. Reittiä ei kannata kiertää kiireellä, sillä ympäristö tarjoaa runsaasti nähtävää ja tekemistä. Saariston rengastien majoitus tarjoaa lisäksi aivan upeita vaihtoehtoja yöpymiseen.

Saariston rengastie majoitus – 7 vaihtoehtoa

Saariston rengastien majoituksesta löytyy kokemuksia todella laajasti, sillä vaihtoehtoja riittää.

Alle on valittu ne suosituimmat majapaikat, joita kannattaa harkita matkan varrella.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

1. Hjalmar´s Hotel

Hjalmar´s Hotel saariston rengastien varrella

Saariston rengastien majoitus Houtskarin lähellä Korppoossa onnistuu Hjalmar´s Hotellissa. Korppoo ja Houtskari tarjoavat hyvän välietapin ja molemmista löytyy runsaasti nähtävää sekä hyvät palvelut vierailun ajaksi.

Hotelli on mukavan pieni ja siististi sisustettu. Huoneen hintaan kuuluu mannermainen aamiainen. Huoneista löytyy lisäksi vaatekaappi, taulu-TV sekä kylpyhuone.

Myös perheille on saatavilla tilavampia perhehuoneita.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

2. Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu, Saariston rengastie

Nauvo kuuluu rengasreitin keskeisiin kohteisiin ja lähistöltä löytyy erinomainen saariston rengastien majoituskohde, Hotel Stallbacken Nagu.

Historiallisella alueella sijaitsevan hotellin palveluihin kuuluvat:

  • Maalaistalotyyliset huoneet
  • Yksityinen ranta ja satama
  • Viihtyisä ravintola
  • Oleskelualue

Viihtyisästä ja rauhallisesta hotellista löytyy lisäksi ihana palju rentouttamaan lihaksia vaikkapa päivän pyöräilyn päätteeksi!

Katso myös mitä muuta Nauvon majoitus tarjoaa.

3. Kustavin Lootholma

Kustavin Lootholma

Saariston rengastien majoitus Kustavissa järjestyy hulppeassa Kustavin Lootholmassa. Viiden tähden majoituskeskukseen kuuluu erittäin tilavat huoneistot, joista kaikista löytyy oma jääkaappi, jonka lisäksi jokaiseen huoneistoon kuuluu oma patio, josta avautuvat näkymät merelle.

Rentoutua tässä upeassa Saariston rengastien majoituksessa voi myös saunan lämmössä.

4. Brännskärs stugor

Brännskärs stugor majoitus

Saariston rengastien majoitus upealla Brännskärsin pikkusaarella onnistuu Brännskärs stugorissa. Voit majoittua viihtyisissä mökeissä, jotka ovat erinomaisesti varustellut.

Lisäksi majoituskeskuksesta löytyy nuotiopaikka ja grillausmahdollisuudet. Vierailijoita viihdyttää myös kaunis puutarha ja jokaisessa majoitusyksikössä on oma patio.

Jos satut kiertämään Saariston rengastien koiran kanssa, saa tänne tuoda lemmikit ilman lisämaksua.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä
Artikkeli jatkuu...

5. Tackork Gård & Marina

Tackork Gård & Marina majoitus

Nauvo on suosituimpia pysähdyspaikkoja yöpymiseen ja sieltä löytyy myös Tackork Gård & Marina, jonka huoneet tarjoavat erikoiset lasikatot. Pääset siis ihastelemaan öitä tähtitaivasta näistä iglutyylisistä huoneista.

Lisäksi hotellin palveluihin kuuluu:

  • Ravintola ja baari
  • Oleskelualue
  • Keittiö, jossa asukkaiden käytössä on jääkaappi
  • Puutarha sekä välineen grillaukseen

6. Villa Högbo

Villa Högbo, Saaristo

Villa Högbossa onnistuu Saariston rengastien majoitus Iniön viehättävissä maisemissa. Vanhassa rakennuksessa sijaitseva hotelli tarjoaa todella ihanat, maalaishenkiset huoneet, joista avautuu kauniit maisemat saaristoon.

Lisäksi asiakkaat voivat nauttia yhteisen keittiön mukavuuksista sekä jopa kampaamopalveluista. Villa Högbo tarjoaa myös mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin esimerkiksi vesiurheilun parissa.

7. Kultaranta Resort

Kultaranta Resort, Naantali

Merimaskun lähellä, Naantalissa, on Kultaranta Resort. Kohde on erinomainen Saariston rengastien majapaikka ja vaihtoehtoja löytyy eritasoisten huoneiden avulla eri hintaluokista.

Lisäksi esimerkiksi juuri hotellin kylpyläpalvelut takaavat onnistuneen vierailun. Kultarannassa voi yöpyä pidempäänkin, sillä läheltä löytyy runsaasti nähtävää ja kivaa tekemistä sekä myös erittäin tasokas golfkenttä

Katso myös muut Naantalin hotellit.

Artikkeli jatkuu alla
Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Saariston rengastien paras majoitussuunnitelma

Kuinka usein reitin aikana kannattaa majoittua riippuu tietenkin siitä kuinka aiot reitin kiertää ja mitä haluat reitin aikana kokea. Autolla Saariston rengastien kiertää toki jo päivässä, mutta ainakin yksi pidempi pysähdys kannattaa, jottei kierrosta tarvitse ajaa kiireessä.

Saariston rengastien matkat kannattaa aina tehdä rauhassa!

Jos tarkoituksena on kokea rengasreitti pyörällä, niin sopivien majoituspaikkojen määrä riippuu pitkälti siitä, kuinka monta kilometriä haluat polkea yhdellä kertaa. Kannattaa siis tutkia Saariston rengastien majoitusta kartalta ja suunnitella reittiä etukäteen. Yllä olevat paikat on valittu juurikin majoituspaikan suosion sekä sijainnin mukaan.

Ei siis muuta kuin valitsemaan suosikkisi Saariston rengastien majoitusvaihtoehdoista ja suunnittelemaan viihtyisä kesäloma!

Saariston rengastien majoitus kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll