LomarengasLomarengas

Mistä löytää hyvä riippumatto hyttysverkolla?

Kesällä ei juuri kivempaa tekemistä ole, kuin riippumatossa löhöily, mutta Suomen kesästä nauttivat valitettavasti myös hyttyset. Rento hetki riippumatossa voi ötököiden takia äkkiä muuttua stressaavaksi metsästykseksi. Siksi mökille, vaellusreissulle tai ihan vain kodin takapihalle kannattaakin hankkia riippumatto hyttysverkolla.

Artikkeli jatkuu alla
Osta laadukkaat ja kestävät riippumatot näistä verkkokaupoista!
Riippumatto metsässä
Artikkeli jatkuu...

Miksi hankkia riippumatto hyttysverkolla? – Hyödyt

Riippumatto on parhaimpia ostoksia lämpimille kesäpäiville. Et tarvitse paljon tilaa, sillä riippumatto on helppo pystyttää roikkumaan pihapuuhun, kuistin nurkkaan tai napata mukaan retkelle. Riippumatossa on mukava oleskella ja keinuva liike on tutkitusti mieltä rauhoittavaa.

Mutta perinteiset riippumatot eivät kuitenkaan estä niiltä kesän inhottavimmilta ötököiltä. Pulmaan on onneksi kuitenkin ratkaisu ja hyttysverkollinen riippumatto pelastaa rentoutushetken.

Hyttysverkot estävät ötökät, mutta antavat sinun silti nauttia kesäauringosta ja valosta. Riippumaton hyttysverkko suojaa joka puolelta, joten oikeanlaisessa riippumatossa hyttyset eivät pääse yllättämään myöskään selkäpuolelta.

Hyvän hyttysverkollisen riippumaton ostaminen kannattaa jo senkin puolesta, että voit helposti ottaa riippumaton mukaan retkille tai mökille. Sopiva riippumatto retkeilyyn on kevyt ja helppo kasata kokoon. Riippumaton asentaminen ja purkaminen ei vie juuri aikaa ja kokoontaitettuna riippumatto kulkee kätevästi vaikka repussa.

Siksi ei ole välttämätöntä hankkia useampaa riippumattoa hyttysverkolla esimerkiksi mökille tai kotiin – toki valikoimista löytyy myös edullisiakin vaihtoehtoja, jolloin oman riippumaton osto mökille, kotiin ja retkille, ei käy juuri kukkarolle!

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Mistä löytyy paras riippumatto hyttysverkolla?

Riippumatto hyttysverkolla metsässä

Voit löytää riippumaton hyttysverkolla monista eri liikkeistä, sillä tarjontaa on melko varmasti kaikissa retkeilyyn ja vapaa-aikaan keskittyneissä liikkeissä. Fyysisestä kaupasta ostettuna riippumaton löytämisessä on kuitenkin aina se huono puoli, ettei kauppojen tarjonnasta ole aina varmuutta. Voi siis olla, että kyseisestä kaupasta löytyy vain muutamaa mallia.

Siksi kannattaakin ostaa riippumatto hyttysverkolla netistä. Vaihtoehtoja riittää ja voit löytää riippumaton hyttysverkolla esimerkiksi Partioaitasta tai Scandinavian Outdoorista. Netistä löytyy tarjontaa siis niin liikkeiden että itse riippumattojen osalta.

Hyödynnä myös erilaiset tarjoukset, joita löytyy varsin helposti. Ei kannata siis valita ensimmäistä riippumattoa jonka löydät, vaan tutkia eri sivujen valikoimaa sekä tarjouksia.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

3 hyvää vaihtoehtoa, kun haussa on riippumatto hyttysverkolla

Tässä muutama esimerkki hyvästä riippumatosta ja sen ominaisuuksista.

Eagles Nest Outfitters Skylite Hammock

Eagles Nest riippumatto hyttysverkolla

Eagles Nest Outfitters Skylite Hammock on erinomainen neliskanttinen riippumatto hyttysverkolla. Muoto on suunniteltu niin, että se helpottaa nukkumista sekä riippumaton asentamista.

Tämän riippumaton ominaisuuksiin kuuluu seuraavat jutut:

  • Maksimikuormitus 113 kg
  • Alumiiniset, kevyet DAC Ultralight -putket
  • SkyWeave Lite Mesh -hyönteisverkko
  • Helposti rullattava tuote
  • Paino noin 900 grammaa

Bushmen Vagabond Bugnet on hyttysverkko riippumatolle

Bushmen Vagabond BugnetBushmen on tunnettu laadukkaista retkeilytarvikkeista ja heidän valikoimista löytyy hyvä hyttysverkko riippumattoon. Tämä ei siis ole varsinainen riippumatto hyttysverkolla, vaan erillinen hyttysverkko riippumatolla. Jos sinulla siis on jo suosikki riippumatto, voit hankkia siihen tämän hyttysverkon.

Hyttysverkko soveltuu käytettäväksi 3,2 metristen riippumattojen kanssa. Verkko on todella tiheä ja pitää taatusti hyttyset ja punki poissa. Lisäksi verkko on varsin helppoa asentaa, ja sitä voi käyttää myös esimerkiksi teltan tai maassa olevan nukkumapaikan suojana.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Riippumatto hyttysverkolla ja sadesuojalla

Riippumatto hyttysverkolla ja sadesuojallaKun haluat riippumaton retkeilyyn, pidä mielessä tämä riippumatto-teltta yhdistelmä. Luit oikein, saat käyttöösi teltan ja riippumaton yhdistelmän!

Tässä tietoja riippumatosta:

  • Maksimikantavuus 200 kg
  • Riippumattoon mahtuu kaksi henkilöä
  • Riippumatossa on hyttysverkko sekä sadesuoja
  • Teltta soveltuu myös maakäyttöön
  • Koottuna riippumatto painaa 1,8 kg

Kun siis kaipaat sopivaa riippumattoa retkeilyyn, on tämä erinomainen vaihtoehto.

Kun siis kaipaat kesään pientä breikkiä, osta riippumatto hyttysverkolla ja nauti ötökkävapaista päiväunista luonnon keskellä!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll