LomarengasLomarengas

Harrastukset ja urheilu

Harrastukset ja urheilu tuovat lomaohjelmaan aina sopivasti vipinää! Oman suosikkiharrastuksen ja urheilulajin takia kelpaa matkustella – varsinkin kotimaan upeissa lomakohteissa!

Suomalaisten sanotaan usein olevan urheiluhullua kansaa ja seuraammekin varsin tiiviisti erilaisia urheilulajeja penkkiurheilijoina. Suosituimpiin lajeihin kuuluvat jääkiekko ja jalkapallo, mutta löytyypä meistä paljon myös pesäpallon, koripallon ja yleisurheilunkin seuraajia. 

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Penkkiurheilijat löytyvät lähes kaikkialta todella laajasti eritasoisia urheiluseuroja, joiden otteita seurata vaikkapa vierailulla vieraassa kaupungissa.

Veikkausliiga, SM-Liiga ja yleisurheilun Kalevan Kisat ovat niitä suosituimpia tapahtumia. Mutta katsottavaa kyllä löytyy runsaasti suosituimpienkin tapahtumien ulkopuolelta ja läpi vuoden.

Eikä urheilu tarvitse Suomessa vain seurata, vaan sitä pääsee helposti harrastamaan. Erityisen suosittua on lähteä vaikkapa pyöräilylomalle saaristoon tai pelaamaan golfia useille Suomen parhaille golfkentille. 

Mitään välineurheilu ei tarvitse harrastaa, kun haluat pulahtaa uimaan kesällä! Talvella taas pääsee liikkumaan hoidetuilla hangilla esimerkiksi monissa kansallispuistoissa tai laskettelemaan esimerkiksi Lapin upeissa hiihtokeskuksissa. 

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Harrastukset vievät luontoon

Suomessa harrastukset eivät tarkoita vain urheilua, vaan erilaisia aktiviteetteja löytyy runsaasti muutenkin.

Kaunis ja rikas luontomme mahdollistaa nimittäin suomalaisten suosituimmat ajanvietteet: marjastamisen ja sienestyksen! 

Mikään ei olekaan niin rauhoittavaa kuin metsissä samoilu ja marjojen tai sienten kerääminen. Tästä hyötyliikunnasta riittää sitten iloa myös vitamiinien ja hivenaineiden muodossa!

Voipa Suomen upeissa vesistöissä lisäksi kalastaa vaikkapa maistuvat eväät.

Suomessa on siis helppo harrastaa ja urheilla monin eri tavoin. Monipuoliset harrastus- ja urheilumahdollisuudet lisäävät myös väriä lomaan. Voit olla varma, että yllä mainittujen aktiviteettien parissa mieli virkistyy ja kehokin saa juuri sopivasti liikettä! 

Hyödynnä siis maamme hyvät harrastukset ja urheilumahdollisuudet myös lomallasi!

Matkapojat

Tutustu Matkapoikien kotimaan matkoihin ja löydä risteilytarjouksia!

Tutustu matkoihin
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll