Holiday ClubHoliday Club

Suomalainen luonnonkosmetiikka – 5 hellivää tuotesarjaa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Suomalainen luonnonkosmetiikka on erinomainen valinta ihon- ja vartalonhoitoon. Kun valitset suomalaisen tuotteen, tuet samalla myös suomalaista työtä ja osaamista.

Tässä esittelyssä kotimainen luonnonkosmetiikka, muutama brändi sekä muuta tietoa sen eduista.

Artikkeli jatkuu...

Miksi valita suomalainen luonnonkosmetiikkasarja?

Kotimainen luonnonkosmetiikka on eettinen valinta, kun kaipaat laadukasta kosmetiikkaa.

Kotimaisella kosmetiikalla tarkoitetaan tietenkin Suomessa kehitettyä ja valmistettua (pyrkimys) tuotetta.

Taika puhdistusgeeliKun kyseessä on luonnonkosmetiikka, on tuotteiden valmistamisessa käytetty ainoastaan luonnollisia ainesosia. Kosmetiikan valmistus Suomessa hyödyntää juuri kauniista luonnostamme löytyviä ainesosia!

Kun valitset suomalaiset kosmetiikkasarjat, tuet samalla kotimaista työllisyyttä sekä tuotekehittelyä. Kotimainen luonnonkosmetiikka on myös eettinen ja luontoystävällinen teko.

Suomalaiset merkit pyrkivät varmistamaan, ettei tuotteiden valmistaminen ja niiden käyttö vahingoita kaunista luontoamme millään tavoin.

Artikkeli jatkuu alla
Naantali SpaNaantali Spa
Artikkeli jatkuu...

Suomalainen kosmetiikka – parhaat merkit

Millaisia kotimaisia kosmetiikkabrändejä sitten löytyy? Tässä lyhyt esittely kuuteen erinomaiseen kotimaiseen brändiin:

1. Taika

Taika - kotimainen luonnonkosmetiikka

Taika kosmetiikkaTaika on Ecocert-sertifikaatin saanut suomalainen kosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat lisäksi vegaanisia ja hiilineutraaleja.

Kun siis haluat laadukasta luonnonkosmetiikka, joka ei vahingoita luontoa, on Taika erinomainen valinta. Merkin tuotteet hyödyntävät suomalaista koivunmahlaa, ksylitolia sekä kasviöljyjä. Tuotteet sopivat erinomaisesti kaikenikäisille sekä kaikille ihotyypeille.

Taika-tuotteiden joukosta löytyy muun muassa:

 • Puhdistusgeeli
 • Erilaisia kosteuttavia voiteita, kuten päivävoide sekä silmänympärysvoide
 • Suihkugeelejä ja saippuoita

Tuotteet valmistetaan Suomessa.

2. Fiini Naturally

Fiini Naturally suomalainen luonnonkosmetiikka

Fiini Naturally suomalainen luonnonkosmetiikkasarjaKotimainen luonnonkosmetiikka tarjoaa myös Avainlippu-merkillä palkitun Fiini Naturally-merkin. Brändi on lisäksi osa Suomen Ekoyrittäjät Ry:tä ja merkin tuotteita ei ole testattu eläimille. Kaikki tuotteet ovat lisäksi luonnollisia, joten niistä ei löydy mitään ylimääräistä ja keinotekoista.

Fiini Naturally tarjoaa käyttäjille runsaasti erilaisia ihonhoitotuotteita, joihin kuuluvat muun muassa:

 • Erilaiset kasvo- ja vartalonhoitotuotteet
 • Vegaaniset ihonhoitotuotteet
 • Desinfioivat tuotteet
 • Luonnonmukaiset kodinhoitotuotteet

Tuotteet valmistetaan Suomessa.

Artikkeli jatkuu alla
Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä
Artikkeli jatkuu...

3. Saaren Taika

Saaren Taika luonnonkosmetiikka

Saaren Taika logoSärkisalon puhtaan saaristoluonnon helmassa syntyvät kaikki Saaren Taika tuotteiden ideat ja reseptit.
Saaren Taika käyttää vain maailman puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, sillä heille tärkeintä on valmistaa tuotteita, jotka toimivat myös haastavalla iholla.

He tuottavat ”zero waste”, eli nollahukka kosmetiikkaa mikä tarkoittaa sitä, että raaka-aineista ei synny lainkaan jätettä.

Saaren Taika -tuotemerkin tuotteilla on myös Avainlippu.

4. Murumuru

Murumuru luonnonkosmetiikka

MurumuruMurumuru on herkälle iholle suunniteltu suomalainen luonnonkosmetiikka. Kaikki tuotteet valmistetaan lähituotantona Suomessa, eikä niitä testata eläimillä. Kyseessä on lisäksi täysin vegaaniset ihonhoitotuotteet.

Murumuru-kosmetiikka hyödyntää ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa murumuru-voita. Tuotevalikoimaan kuuluu hoitavia kasvovoiteita, öljyjä sekä puhdistusgeelejä.

Tuotteiden joukosta löytyy sopivia tuote niin hiuksille, vartalolle, että kasvoille.

Tuotteet valmistetaan Suomessa.

5. Four Reasons Nature

Four Reasons suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Four ReasonsSuomalainen luonnonkosmetiikka hoivaa myös hiuksia ja päänahkaa. Kotimaiset hiustenhoitotuotteet ovat siitä erinomaisia, että ne soveltuvat varmasti suomalaisten melko hennolle ja ohuelle hiustyypille.

Four Seasons Nature tuotteilla on Ecocertin Cosmos Natural-sertifiointi. Voit ostaa hiustenhoitotuotteita neljässä eri tuotelinjassa, joihin kuuluvat:

 • Sininen Moisture-sarja, joka kosteuttaa ja sopii siten elottomalle ja kuivalle hiukselle. Tuotteet toimivat erinomaisesti talvella, jolloin hiukset kuivuvat yleensä entisestään.
 • Beige Rebuild-sarja, joka uudistaa vioittunutta hiusta ja sopii siten esimerkiksi paljon käsitellyille hiuksille, jotka kaipaavat uutta eloa.
 • Vihreä Volume-sarja, joka tuuheuttaa ja tarjoaa lisävoluumia ohuelle ja hennolle hiustyypille.
 • Punainen Color-sarja, joka on valmistettu värjätyt hiukset huomioiden ja tuote auttaa säilyttämään hiusvärin ja kiillon.

Kaikissa tuoteryhmissä on saatavilla niin shampoo, että hoitoaine. Lisäksi eri ryhmiin kuuluu hoitavia hiusöljyjä ja -naamioita.

Four Seasons Nature on todella laadukas sarja, eikä sen hinta huimaa päätä.

Tuotteet valmistetaan Suomessa ja Euroopassa.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

6. Olivia Klein

Olivia Klein luonnonkosmetiikka

Olivia Klein kosmetiikkamerkkiOlivia Klein on monen mielestä suosituin suomalainen luonnonkosmetiikkasarja. Sen tuotteet ovat luontoperäisiä ja erittäin allergiaystävällisiä.

Niiden ainesosat ovat pääsääntöisesti luomuviljeltyjä, eikä tuotteissa ole lisättyjä hajusteita tai väriaineita. Sarjan tuotepakkaukset ovat myös suunniteltu ekologisuus huomioiden.

Olivia Klein, kuten moni muu suomalainen luonnonkosmetiikka, toimii jätteettömällä periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotepakkaukset voi kierrättää ja ne voidaan uusiokäyttää.

Olivia Kleinin tuotteita löytyy todella moneen lähtöön. Niiden joukossa on sopivia tuotteita monelle erilaiselle ihotyypille, herkästä ihosta aina sekaihoon. Lisäksi tuotteita löytyy niin ikääntyvälle, että nuorelle iholle. Tuotevalikoimaan kuuluu niin puhdistavia tuotteita, että erilaisia voiteita.

Löydät Olivia Kleinin valikoimasta seerumeita sekä kuorivia voiteita kaikkiin tarpeisiisi.

Tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa.

Kotimainen luonnonkosmetiikka

Lopuksi vielä lyhyt maininta erinomaisista suomalaisista meikkimerkeistä. Kun siis etsinnässä on paras suomalainen luonnonkosmetiikka meikkaamiseen, pidä mielessä esimerkiksi Havu Cosmetics ja Korento by Flow Cosmetics.

Löydä paras suomalainen kosmetiikka verkkokaupasta ja helli ihoasi näillä erinomaisilla tuotemerkeillä!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll