LomarengasLomarengas

Kotimaiset lastenvaatteet – nämä lastenvaatemerkit ovat suomalaisia

Suomessa riittää käsityötaitoja vaikka kuinka paljon. Vaattureita ja suomalaisia vaatemerkkejä on edelleen todella runsaasti, joten halutessa on helppoa suosia suomalaista. Kotimaiset lastenvaatteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja kivoja.

Suomalaiset lastenvaatemerkit tarjoavat kirjavan joukon tuotteita vauvoille ja vähän isommille temmeltäjille.

Kokosimme alle tietoa mitkä suomalaiset vaatemerkit valmistavat laadukkaat lastenvaatteet.

Artikkeli jatkuu alla
Osta kotimaiset lastenvaatteet netistä näistä verkkokaupoista!
Suomalaiset lastenvaatteet
Artikkeli jatkuu...

Laadukkaat kotimaiset lastenvaatteet

Suomalainen lastenvaate on iloinen, laadukas ja ekologinen. Kotimaiset lastenvaatemerkit palvelevat monipuolisesti niin pienten poikien, että tyttöjen vanhempia.

Alla esittelyssä erinomaiset kotimaiset lastenvaatemerkit, jotka pitää mielessä, kun haluat hankkia kotimaiset lastenvaatteet naperoille.

1. Chas

Chas lastenvaatteet

Kun haluat yksilöllisiä ja helppohoitoisia kotimaisia lastenvaatteita, on raisiolainen Chas mielenkiintoinen merkki. Luonnonmateriaaleista, kuten puuvillasta ja pellavasta, valmistetut vaatteet ovat ekologisia ja käytännöllisiä.

Vaatteiden joukosta löytyy lastenvaatteet moneen tarkoitukseen, tarjolla on hameita, jakkuja, mekkoja ja paitoja hyvin muun muassa juhlatilaisuuksiin.

Chas tulee olemaan mukana ainakin Naantalissa tänä vuonna, joten voit käydä ostamassa kotimaiset lastenvaatteet esimerkiksi näistä tapahtumista:

  • 26.-27.7.2023 Naantalin Unikeonmarkkinat

Chasin ekologisesti valmistetut kotimaiset lastenvaatteet netistä on helppo tilata verkkokaupasta.

Kotisivut: https://chas.fi/

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Hilla Clothing

Hilla Clothing lastenvaatteet

Kotimaiset lastenvaatteet Jyväskylästä voi hankkia esimerkiksi Hilla Clothingilta. Merkki valmistaa iloisia ja persoonallisia lastenvaatteita. Valikoimasta löydät myös kotimaiset vauvanvaatteet.

Tämän merkin valikoimista löytyvät monenlaiset kotimaiset lastenvaatteet aina haalareista mekkoihin. Valikoimiin kuuluu pipoa ja tunikaa myös vähän viileimpiin päiviin. Myös suositut Pikkuli -lastenvaatteet valmistuvat Hilla Clothingin tuotannossa.

Jokainen malliston tuote on suunniteltu ja valmistettu täysin Suomessa. Kaikki Hilla Clothingin lastenvaatteet valmistetaan heidän omassa ompelimossa.

Yritys panostaa materiaaleissaan laadukkuuteen, ja pyrkiikin valmistamaan kestäviä lastenvaatteita. Kestäväkehitys on otettu myös tuotannossa huomioon hyvin, esimerkiksi leikkuujätteistä valmistetaan vauvojen tumppuja ja tossuja.

Hilla Clothingin suomalaiset lastenvaatteet voi ostaa Sokkarin kauppakeskuksesta, tai tilata netistä. Merkin lastenvaatteita löytyy myös Prismoista ja Citymarketeista.

Kotisivut: https://hillaclothing.fi/

3. Melli EcoDesign

Melli EcoDesign lastenvaatteet

Samassa ompelimossa Hilla Clothingin kanssa Jyväskylässä toimii myös Melli EcoDesign. Vuonna 2012 perustettu brändi on nimetty kaksi vuotta aiemmin neljä kuukautta liian aikaisin syntyneen keskostytön Mellin mukaan.

Pienen keskostytön äitinä, Melli EcoDesignin perustaja halusi tarjota vaatteita myös muiden keskosperheiden pienimmille, joten jos etsit vaatteita keskosvauvoille, niin kannattaa tutustua tämän brändin valikoimaan.

Melli EcoDesign tekee tietysti myös muita lasten- sekä myös naistenvaatteita.

Brändin teemoina ovat vastuullisuus, kestävyys, kotimaisuus sekä ekologisuus.

Kauppakeskus Sokkarista löydät myös Mellin tuotteet samasta liikkeestä, mistä löytyvät myös Hilla vaatteet.

Täältä löydät siis laadukkaat kotimaiset vaatteet. Vauvanvaatteet ja lastenvaatteet netistä on kätevä tilata suoraan yrityksen nettisivuilta.

Kotisivut: https://melli.fi/

4. IhanaSopu

IhanaSopu lastenvaatteet

Piia Partasen yritys suunnittelee ja valmistaa erilaisten kotimaisten yhteistyökumppaneiden kanssa erilaisia lastenvaatteita. Nämä suomalaiset vauvanvaatteet painottavat tuotteissa juurikin laatua ja käsityötä.

Tuotteet valmistetaan kotimaassa ekologisia arvoja noudattaen. Mallistoon kuuluu housuja, paitoja ja ulkoilutakkeja.

Mallistossa ei siis ole esillä valmiita lastenvaatteita, vaan kaikki lastenvaatteet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Nettisivuilla on näytillä kotimaisia vaatteita naisille.

Suunnittele siis omanlaiset kotimaiset vauvanvaatteet (tai lasten vaatteet), ja pue pienokainen uniikkeihin kuoseihin.

Kotisivut: https://www.ihanasopu.com/

5. Kauneve

Kauneve

Useat suomalaiset vaatemerkit panostavat varsinkin vastuullisuuteen, ekologisuuteen ja käytännöllisyyteen. Näin toimii myös Kauneve, jonka tuotannossa pyritään muun muassa minimoimaan kankaiden hävikki, sekä keskitytään vaatteiden pitkäikäisyyteen.

Helsinkiläinen Kauneve tarjoaa upeat lastenvaatteet talvipakkasiin. Tuotevalikoima on täynnä värikkäitä lapasia, myssyjä ja villahaalareita. Villasta valmistetut lastenvaatteet ovat kestäviä, ja neuloksen joustavuuden ansiosta esimerkiksi lapselle ostettu pipo voi sopia käyttöön moneksi vuodeksi.

Kotimaassa valmistetut tuotteet tuovat taatusti hymyn huulille ja pitävät perheen pienimmät lämpimänä.

Kauneven kotimaiset lastenvaatteet voi käydä hankkimassa itselleen yrityksen minimyymälästä Helsinki Fashion Housen tiloista.

Malliston lastenvaatteita saa myös jälleenmyyjien kautta esimerkiksi Turun Kaisla -myymälästä, ja Mielan liikkeestä Tampereelta.

Tutustu netistä mitä kaikkea tämä suomalainen vaatemerkki tarjoaa.

Kotisivut: https://www.kauneve.com/

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

6. Kivat

Kivat lastenvaatteet

Jos lapsi tarvitsee erityisen herkälle iholle sopivia tuotteita, kannattaa kääntyä Kivat-merkin puoleen. Kyseessä on luonnontuotteista tehdyt kotimaiset lastenvaatteet Tampereelta.

Toki muutkin kotimaiset lastenvaatemerkit ovat panostaneet materiaaleihin, jotka soveltuvat juurikin perheen pienimpien iholle.

Tuotteissa huomioidaan juurikin herkkäihoiset lapset materiaalien ja valmistustapojen avulla.

Toki tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat laadukkaita ja kauniita kotimaisia lastenvaatteita.

Tämä suomalainen vaatemerkki panostaa myös vastuullisuuteen, ja jokainen tuote suunnitellaan aina lapsi edellä. Kivat lastenvaatteet voi tilata yrityksen nettikaupasta.

Kotisivut: https://www.kivatshop.com/fi/

7. Mia-Tuote Oy

Mia-Tuote Oy lastenvaatteet

Liikkuvat ja sporttiset lapset tykkäävät varmasti Mia-Tuote Oy:n lastenvaatteista. Nämä kotimaiset lastenvaatteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Yritys myös valmistaa tilauksesta lastenvaatteet soveltuen erilaisiin urheilulajeihin.

Varustevalikoimiin kuuluu erinomaisia tuotteita erilaisten esittävien taideurheilujen harrastelijoille. Valikoimassa on muun muassa baletin, telinevoimistelun ja taitoluistelun harrastajien vaatteita.

Sporttiset kotimaiset lastenvaatteet löydät siis Mia-Tuotteen kautta. Mia-Tuotteen suomalaiset vaatteet voi tilata netistä, tai vierailla myymälässä Tampereella, tai jälleenmyyjien kaupoissa eri kaupungeissa.

Kotisivut: https://www.miatuote.fi/

8. Myllymuksut

Myllymuksut kotimaiset lastenvaatteet

Suomalaiset vaatemerkit panostavat monesti siihen, että valikoimasta löytyy niin lastenvaatteet, kuin aikuistenkin.  Koko perhe voi löytää persoonalliset ja laadukkaat asusteet ja vaatteet Myllymuksu-merkiltä. Valikoimiin kuuluvat niin housut ja haalarit, että potkuhousut ja töppöset pienille vauvoille.

Tuotteet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tehty käsityönä Juupajoella. Nämä kotimaiset vaatteet voi hankkia joko Juupajoen Tehtaanmyymälästä, tai nettikaupasta.

Kotisivut: https://www.myllymuksut.com/

9. Second Chance

Second Chance lastenvaatteet

Mathildedalin ruukissa Salossa sijaitseva Second Chance, suunnittelee kivoja vaatteita hyödyntäen ylijäämäkankaita. Nämä design lastenvaatteet tehdään perheyrityksessä ja mallistosta löytyy monenlaisia vaatteita lapsille sekä aikuisille naisille.

Voit ostaa muun muassa haalareita, housuja ja mekkoja tuotemerkiltä.

Tilaa Second Chance valikoiman suomalaiset lastenvaatteet netistä tai vieraile Mathildedalin liikkeessä.

Kotisivut: https://secondchance.fi/

10. Tesema

Tesema lastenvaatteet

Jos etsit ihan pelkkiä hyviä, kotimaisia lasten sukkia, niin Tesema on erinomainen valinta. Sukkamerkki on valmistanut täysin kotimaisia sukkia jo useamman vuoden.

Mallistosta löytyy niin hauskoja käyttösukkia arkeen, että lämpöä hyvin sääteleviä liikuntasukkia. Sukat voi tilata netistä, tai vierailla Nurmeksen tehtaanmyymälässä.

Kotisivut: https://www.tesema.fi/

11. Vekarat

Vekarat

Tämä kotimainen lastenvaatemerkki valmistaa hameita, housuja, mekkoja ja potkuhousuja lapsille ja vauvoille. Kotkalainen yritys valmistaa tuotteet itse.

Laadukkaat materiaalit takaavat turvallisen sekä mukavan käyttökokemuksen.

Voit hankkia Vekarat lastenvaatteet netistä. Yritys osallistuu tänä vuonna myös erilaisiin tapahtumiin. Jos olet menossa esimerkiksi Turun käsityöläismarkkinoille, voit ostaa sieltä Vekaran suomalaiset lastenvaatteet.

Kotisivut: https://vekarat.fi/

12. Enne Design

Enne Design

Enne Design on kotimainen merkki, joka suunnittelee ja valmistaa värikkäitä ja iloisia käsinpainettuja tekstiilituotteita ekologisille materiaaleille. Tuotteet valmistetaan kokonaan Helsingin työhuoneella.

Enne Designin valikoimista löydät luomupuuvillaisia pipoja kaikenikäisille lapsille. Väri- ja kuosivaihtoehtoja on lukuisia. Pipojen luomupuuvillatrikoo on pehmeää ja paksua neulosta, ja sopii herkällekin iholle.

Tämä suomalainen vaatemerkki kunnioittaa luontoa, joka näkyy niin kuosien aiheissa, että ekologisissa materiaaleissa.

Kotisivut: https://ennedesign.fi/

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Suomalaiset lastenvaatteet netistä

Saat monet yllä olevat kotimaiset lastenvaatteet netistä. Netistä ostettaessa on tietenkin tärkeä tutkia valmistajan yksityiskohtaiset koko tiedot, jotta löydät kerralla sopivan koon. Lisäksi kannattaa varmistaa mahdolliset palautus- ja vaihto-oikeudet.

Muuten kotimaiset lastenvaatteet voi huoletta ostaa netistä, sillä laatu on hyvää ja lisäksi yritykset palvelevat ongelmatilanteissa suomeksi.

Lisäksi voit usein löytää ja ostaa monet kotimaiset lastenvaatteet ale-hinnoin juuri nettikaupoista. Lastenvaate ale -osiot löytyvät suoraan yllä mainittujen yrityksien kotisivuilta.

Usein kysyttyä

Mikä yritys valmistaa värikkäitä ja kuviollisia suomalaisia lastenvaatteita?

Pirteitä ja lapsille mieleisiä kuosillisia, mutta suomalaisia lastenvaatteita valmistavat muun muassa Hämeenlinnalainen Nosh ja Kotkalainen Vekarat.

Miltä merkiltä saa söpöjä suomalaisia lasten pipoja?

Todella suloisia ja vielä täysin suomalaisia lasten pipoja valmistaa moni merkki, kuten Kauneve ja PaaPii. Erityisesti herkkäihoisille lapsille sopivia pipoja tekee Kivat-brändi Tampereella, joiden pipot ovat suloisia ja raikkaan värisiä.

Mitkä kotimaiset lastenvaatteet tulevat Jyväskylästä?

Täysin suomalaisia lastenvaatteita Jyväskylässä valmistaa Hilla Clothing. Kaikki vaatekappaleet ovat valmistettu ja suunniteltu Suomessa.

Mistä löytää ympäristöystävällisiä suomalaisia lastenvaatteita?

Salossa sijaitseva Second Hand niminen yritys valmistaa ihania vaatteita ylijäämäkankaista, joka suojelee näin ympäristöä vielä tuplasti paremmin!

Onko olemassa suomalaisia urheiluvaatteita lapsille?

Myös urheiluvaatteita saa nykyään suomalaisina! Mia- Tuote Oy valmistaa taidelajeihin sopivia lasten urheiluvaatteita suomalaisella työllä. Vinkkaa harrasteryhmään ja tilatkaan porukalla esimerkiksi todella ammattitaidolla valmistettuja suomalaisia kilpailuasuja muun muasssa tanssiin, voimisteluun ja luisteluun.

Matkapojat

Tutustu Matkapoikien kotimaan matkoihin ja löydä risteilytarjouksia!

Tutustu matkoihin

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll