Holiday ClubHoliday Club

Blogi

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.
Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Suomi on täynnä mielenkiintoisia tarinoita, kohteita ja tapahtumia, joista pääset lukemaan blogissamme. Pyrimme nostamaan esiin niin kotimaahan liittyviä erilaisia ilmiöitä, että uusia tapoja tutustua suomalaiseen kulttuuriin ja luontoon.

Suomessa sattuu ja tapahtuu ympäri vuoden. Olemme tunnetusti varsinaista kesäkansaa ja suuntaamme kesäisin veden ääreen mökkeilemään. Kesällä suomalaiset kaupungit ja kylät täyttyvät erilaisista festivaaleista ja esityksistä. Mikäpä sen romanttisempaa kuin perinteiset lavatanssit.

Tietysti tykkäämme myös liikkua kesäisessä luonnossa ja napata talteen metsän herkkuja sienten ja marjojen muodossa.

Artikkeli jatkuu alla
Naantali SpaNaantali Spa
Artikkeli jatkuu...

Yksi Suomen parhaimpia puolia on tietysti myös se, että meillä on neljä erilaista vuodenaikaa. Siksipä blogissa riittää juttua myös niistä kevään, syksyn ja talven riennoista kesän lisäksi.

Talvella hiihdetään, nautitaan jouluperinteistä ja suunnataan vaikkapa museon suojiin ympäri maan. Sitten on tietysti ne lukuisat mahdollisuudet ihastella syksyn ruskaa, oppia kevään merkeistä kasvien kera ja kokeilla vaikkapa eri maakuntien perinneruokia.

Blogissa onkin tarkoitus sujahtaa läpi vuoden erilaisten juttujen avulla, tehden Suomea tutuksi kaikille ihan kotisohvalta käsin.

Vuodenaikojen lisäksi Suomen luonto ja kulttuuri vievät moniin erilaisiin tunnelmiin. Voit vieraille isoissa kaupungeissa tai tutkia pieniä pikkukyliä. Suomesta löytyy tunturimaisemaa, saaristolaiselämää ja karjalan kunnaita.

Uutta ja ihmeellistä löytyy ihan taatusti kaikille suomalaisille!

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Suomalaisuutta ja suomalaisia tarinoita

Suomesta löytyy roppakaupalla tapahtumia ja tekemistä koko perheelle. Lisäksi kotimaasta löytyy hienoja henkilöitä, joihin pääsee myös tutustumaan teksteissämme.

Voit löytää uusia suosittuja kirjailijoita tai tutustua vaikkapa suomalaisiin urheilutähtiin. Niin lähihistoriamme, että kaukaisemmatkin vuodet ovat täynnä mielenkiintoisia tarinoita ja tapahtumia.

Kun siis haluat oppia lisää suomalaisuudesta ja suomalaisista, voit toivottavasti löytyy blogistamme paljon mielenkiintoista luettavaa. Tarinoita voi lueskella omalta kotisohvalta käsin tai vaikkapa kesälomalla jossakin Suomen upeista matkakohteista.

Ei siis muuta kuin tutustumaan jännittäviin ja hauskoihin kotimaisiin ilmiöihin!

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll